Uudet 1000m2 tilat valmiina 1.päivä syyskuuta

huippuwww.jpg

Valmennuskeskus Huipun Sami Martikainen ja Nia-Maria Gröhn kuntosalin laitteita testaamassa.

Valmennuskeskus Huippu muutti Kuntokeskus Go+ tiloihin ja nyt syyskuun 1.päivä on uusien avajaisten aika.

– Olimme jo tovin etsineet meille uusia ja laajempia tiloja ennen tämän paikan löytymistä. Itse olin käynyt täällä asiakkaana Go+ aikana ja totesin jo silloin, että tässäpä oiva paikka ja hyvä kuntosali, kertoo Nia-Maria Gröhn Valmennuskeskus Huipusta.

– Kun sitten tuli mahdollisuus edetä asian suhteen, soitimme kiinteistön omistajille, jotka tunsimme jo aikaisemmin, ja kerroimme, että olisimme kiinnostuneita tulemaan tänne ja samalla laajentamaan olemassa olevan kuntosalin toimintaa. Vastaus oli positiivinen ja tässä sitä nyt ollaan. Kuntosali toimii koko ajan normaalisti ja uudelle puolelle tulee lähes saman verran ryhmäliikunta tilaa syyskuun 1.päivään mennessä, lupaa Sami Martikainen toinen Valmennuskeskus Huipun yrittäjistä.

Valmennuskeskus Huipun uudet tilat Karjalankatu 10:ssä sisältävät ns. vanhan Go+ kuntosali puolen sekä nyt uutena valmistuvan ryhmäliikuntapuolen.

– Tutut ja luotettavat kiinteistön omistajat mahdollistavat omalta osaltaan meille tämän kehitysvaiheen ja riskinoton. Valmennuskeskus Huipun alkuperäisessä suunnitelmassa oli jo mukana tämä ajatus, ja olemme todella iloisia, että pääsimme laajentamaan tässä vaiheessa. Asiakkaista pidetään jatkossakin vähintään yhtä hyvin huolta kuin aiemminkin.

– Ryhmäliikuntasaliin on tulossa uusi 20 asiakaspaikkainen spinningsali ja salissa vedetään jatkossa vanhoille asiakkaille tutuksi tulleet kehonhuolto, cross training sekä kehonpainoharjoitukset. Lisänä nyt alkavat myös Zumba tunnit, jotka vetää naapurissa toimivan Studio Flo:n Paula Kotilainen, kertovat Nia-Maria ja Sami.

Uuden salin ja kokonaisuuden myötä Valmennuskeskus Huippu hakee kasvua, mutta myös parantaa ja laajentaa asiakaspalveluaan. Lisätuotteina ja palveluina on tulossa mm. erilaisia ravinto-ja harjoittelu/lepo luentoja. Kuntosali on asiakkaiden käytettävissä kulkukortilla joka päivä kello 05-23.

– Uudet tilat mahdollistavat mm. ohjatun lapsiparkin arki-illoille ja GO+ asiakkaille tutuksi tulleet saunat ovat jatkossakin asiakkaiden käytössä. Jos uuden salin hintoja vertaa entisen Huipun tai Go+ hintoihin, ei hintoihin tule suuria muutoksia, lupaa Sami.

– Lupaamme jatkossakin kuunnella asiakkaita ja auttaa heitä pääsemään tavoitteisiinsa parhaalla mahdollisella palvelulla, mitä voimme heille tarjota.

Starttikurssilla jyvälle

Koska ryhmäliikunta tunnit saattavat monesta tuntua yhtäkkiä haastavilta, järjestää Valmennuskeskus Huippu kaikille valmennustunneille osallistuville kahden session kestävät starttikurssit, joiden aikana opetetaan osallistujille oikeat liikkeet ja näin he pääsevät tunneilla alusta alkaen mukaan oikeaan tekemiseen,

– Meillä on avajaisissa näille starttikursseille tarjous eli hankkiessaan 12kk kortin kerralla avajaisten aikana, saa tämän starttikurssin kaupan päälle. Avajaistarjouksen starttikurssit järjestetään 8.-9.9., 15.-16.9. sekä kolmas mahdollinen kahden session kerta 22.-23.9., kertoo Nia-Maria.Avajaiset 1.-2.9.

Uuden ryhmäliikuntasalin ja samalla uudistuneet Huipun avajaiset tuovat mukanaan myös tarjouksia. Avajaisissa on myös demotunteja ja mahdollisuus testata sekä laitteita että ryhmäliikuntaa. Lisäksi avajaisissa on lapsille pomppulinnaa ja keppihevoskilpailu ja hieman vanhemmille myös mönkkärillä taitoajoa.

– Avajaistarjouksena meillä on 200 ensimmäiselle etuisuuksia ostettaessa

12 kk kortin kerralla ja tämän avajaistarjouksen voi käyttää vaikka sähköpostilla tilaamalla, jos ei pääse itse avajaisiin paikalle. Niitä on enää muutama jäljellä, joten kannattaa olla nopea, kertoo Nia-Maria.

huippu_www.jpg

Kohta tässä salissa liikutaaan ryhmässä. Huipun uusi ryhmäliikuntasali aukeaa 1.9. ja Sami Martikainen ja Nia-Maria Gröhn ovat jo valmiina.