Kevät ja kesä ovat Lopen Pyöräliikkeen pääsesonkiaikaa, mutta liike on avoinna ympäri vuoden. Liikkeen aukioloajat ovat arkisin kello 9.00 – 17.00 ja lauantaisin kello 9.00 – 13.00 osoitteessa Sajatie 387, 12630 Sajaniemi.
– Aukioloajat ovat joustavat, jos asiakas on sisällä. kun kello on 13, ei häntä ulos heitetä.
– Haemme tarvittaessa myös asiakkaalta ruohonleikkurit huoltoon sovitusti, vaikka aukioloaikojen ulkopuolella, kertoo yrittäjä Katri Nylund.
Katri on vetänyt pyöräliikettä miehensä Markun kanssa nyt kymmenen vuotta, mutta yritys täytti tänä vuonna 80 vuotta.
– Meillä on vielä pari Jopoa ja pari Fat Jopoa tuossa myytävissä synttärivuoden kunniaksi, kertoo Katri.

Tuotevalikoima tarkasti valikoitu

Tuotevalikoimamme sisältää liikkumisvälineistä polkupyörät ja potkupyörät.
Pihalle ja puutarhaan meillä on tarjota pienkoneita, mm. ruohonleikkurit, robottileikkurit, trimmerit, jyrsimet, moottorisahat, raivaussahat ja lumilingot.

Varaosia moneen
tarpeeseen

– Tarjonnan periaatteena on, että ostat meiltä tuotteen kuin tuotteen, saat meiltä siihen myös varaosat. Itseasiassa olemme tuota varaosapuolta ja -hankintaa kehittäneet myös muille merkeille ja aina kannattaa kysyä, josko meiltä löytyisi kanavat varaosille, vinkkaa Katri.
Lopen Pyöräliikkeen merkkejä ovat Husqvarna- ja Jonsered -metsä- ja puutarhakoneet, turvavarusteet ja muut tarvikkeet. Crescent-, Monark- ja Helkama- polkupyörät. Helkama ja Crescent sähköavusteiset polkupyörät sekä Tuplapotku- potkupyörä.
– Aina kannattaa soittaa 040-867 4066 ja kysyä, jos tarvitsee apua meidän edustamiimme tuotteisiin.

Huolto ja remontit

Nylund huoltaa ja korjaa niin polkupyörät, ruohonleikkurit kuin moottorisahat.
– Tekemällä omistamallesi laitteelle vuosihuollon, varmistat sille pidemmän toimintaiän ja varmemman toimivuuden.
– Ruohonleikkuri kannattaa putsata ja huoltaa kesänjälkeen ennen talvivarastoon siirtoa, jotta kone on sitten keväällä heti käyttökunnossa.
– Samoin polkupyörä on hyvä huoltaa säännöllisesti, jotta sen ajomukavuus säilyy.

TV ohjelma toi
näkyvyyttä

– Meillä vieraili lokakuussa 2016 kaksi Erikoisliikemiestä; Pirkka-Pekka Petelius ja Juha Perälä. Täällä kuvattu jakso on tuonut meille sekä uusia asiakkaita että myös ohikulkijoita, jotka ovat tulleet käymään vain siksi, kun ohjelmaa kuvattiin meillä.
– Ohjelma oli huumoriohjelma, mutta oli siinä asiaakin. Näin paikallisena yrittäjänä, pyrin itsekin ostamaan mahdollisimman paljon paikallisesti, jotta palvelut ja liikkeet säilyvät lähellä.

www.lopenpyoraliike.fi