Interenergy/Pressocenter kehittyy edelleen

pekka_www.jpg

Pekka Massisella on takanaan jo 25 vuotta
firmansa kehittämistä

Nykyään Pressocenter on yritys, jonka pääpaikka on yhä Lohjalla Kirkniementiellä. Mutta viimeiset viisi vuotta yrityksellä on ollut tytäryhtiö Wilhtom Oy Espoossa.
– Wilhtom Oy:n osto oli mahdollisuus, joka piti käyttää ja olen kiitollinen uuden yrityksen mukana tuomista vaikutuksista molemmille yrityksille .
– Täällä Lohjalla Interenergy/Pressocenter tekee pitkälti sitä, mitä olemme koko ajan tehneet. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä sekä tarkastuksilla, muulla palvelulla sekä tuotemyynnillä. Tuomme myös itse maahan osan tuotteistamme, kertoo Pekka Massinen, yrityksen toimitusjohtaja.

Vanha vahva pohja antaa mahdollisuudet kehittyä edelleen

Yrityksen toiminta perustuu kolmelle vahvalle peruspilarille: paloturvallisuus, hitsaus- ja nestekaasut sekä tekniset tarkastuspalvelu.
– Paloturvallisuuteen meillä on ihan oma tuotteemme alkusammutuksen koulutukseen ja harjoitteluun, jota olemme myyneet ympäri Suomea, jatkaa Pekka.
– Iso osa työstämme on erilaisten yritysten käyttämien tuotteiden ja järjestelmien tarkastamista ja huoltamista. Käymme myös monissa ravintoloissa huoltamassa heidän ravintolakaasulaitteita sekä toimitamme välillä kaasujärjestelmiä myös yksityishenkilöille.
– Turvallisuus on näinä päivinä noussut monella tapaa esille ja meidän väestösuojiin tekemät tarkastus ja huoltopalvelut ovat selvästi lisääntyneet.
– Espoon Wilhtom Oy on erikoistunut nestekaasu- ja maakaasujärjestelmiin eli molemmat yritykset toimivat aika lailla samalla alalla.

Katse tulevaisuuteen

25 vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon, mutta yrityksen pääosaaminen on säilynyt.
– Omaa maahantuontia ollaan lisätty vahvasti. Olemme myös lisänneet maahantuontia ympäristöturvallisuudessa ja valikoimiimme kuuluu nykyään erillaiset teollisuudessa ja vesistöissä käytettävät öljyjen ja kemikaalien imeytys ja keräilytuotteita.  Ajatuksissa on ollut myös vientitoiminta, kunhan saadaan tuotteet ja prosessit kuntoon.
– Työ ei ole helppoa ja kaikki tehdään työmme ammattiylpeydellä ja niin hyvin kuin osaamme, sillä tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä.

pressocenter (2).JPG

Kuvassa Pressocenterin omaa tuotantoa oleva alkusammutusharjoituskalusto.