Kodintekstiileiden osto on monesti helpompaa digiaikana, kuin mitä se oli vielä muutamia vuosia sitten. Verkkokaupat ovat tuoneet saataville valikoimat, mistä aiemmin emme edes osanneet unelmoida. Nyt kaupat, kuten tässä esitelty Hemtex, mahdollistavat kodintekstiilien tilaamisen entistä helpommin ja nopeammin – ja ennenkaikkea suoraan kotiin toimitettuna, ilman sitä kiertelyä kaupoissa. Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä Hemtexin verkkokauppaan.

Hemtex on kansainvälinen kauppaliike, jonka tuotteita on saatavilla myös muiden verkkokauppojen valikoimista. Mutta luonnollisesti sen omassa verkkokaupassa on sen omien tuotteiden osalta paras valikoima. Liikkeitä on ympäri Suomen, ja niissäkin on aina vähintäänkin kohtuullinen tuotevalikoima kauteen sopien – mutta nykyään se verkkokauppa toimii 24/7 ja ostaminen on turvallista ja nopeata.

Hemtexin omistaa norjalainen Kid, joka viime vuonna omassa raportissaan kertoi, kuinka Hemtexin kauppa on lisääntynyt lähinnä liikkeissä tapahtuvan myynnin kautta. Eli vaikka tuotteet ovat saatavilla myös verkossa, näyttää Hemtex omalla toiminnallaan, että myös kivijalkaliikkeet toimivat hyvin 2020-luvulla. Mutta silloin kun liikkeeseen on vähänkään pidempi matka, on se omalta kotisohvalta tehty tilaus huomattavasti vaivattomampi.

Norjalainen Kid osti Hemtexin muutama vuosi sitten ICA Gruppenilta. Hemtexillä on tällä hetkellä yli 130 liikettä, joista esimerkiksi pääkaupunkiseudulla on kolme liikettä.

Hemtex verhot ja muut kodin uuden ilmeen luojat

Onko aika luoda kodille uusi ilme? Hemtex sisustus -tuotteet auttavat sinua tässä! Tuo ryhdikkyyttä olohuoneeseen upeilla kuoseilla, unta makuuhuoneeseen pimennysverhoilla ja hempeyttä keittiöön pellavaverhoilla. Hemtex fi -verkkokauppaa selaamalla löydät samalla muutkin kodintekstiilit ja Hemtex kampanjakoodi mahdollistaa ostokset huokeampaan hintaan. Löydät muut Hemtex -tekstiilit helposti seuraavia hakutermejä käyttämällä:

  • Hemtex päiväpeitto
  • Hemtex pussilakanat
  • Hemtex matot
  • Hemtex tyynyt

Makuuhuoneteksiilien lisäksi voit hyödyntää Hemtexin valikoimaa kylpyhuoneen sisustamiseen. Suosittuja tuotteita ovat muun muassa Hemtex kylpytakki, Hemtex suihkuverho ja Hemtex 24h pyyhkeet. Kylpyhuoneesta voit siirtyä sisustamaan keittiötä tai ruokailutilaa ja hankkia kätevät Hemtex pöytäliinat, jotka on valmistettu vahakankaasta ja mahdollistavat nopean ja helpon siivouksen. Hemtex astiat auttavat luomaan kauniin ja käytännöllisen kattauksen niin juhliin kuin illalliskutsuillekin.

Terveiset Hemtexiltä

Meiltä Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Ihania pussilakanasettejä, tyylikkäitä verhoja, mattoja joka sesongille ja näyttäviä yksityiskohtia sisustukseen, jotka viimeistelevät tyylin. Olemme luoneet unelmapetauksia, designyhteistöitä ja sisustaneet koteja viihtyisiksi jo vuodesta 1973, jolloin kaikki sai alkunsa Boråsin tekstiilikaupungista. Hemtex on aina tarjonnut korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa Boråsin kehräämössä, jossa tänä päivänäkin tavoitteenamme on luoda ostokokemus yli odotusten.

Tänä päivänä olemme Pohjolan yksi johtavista kodintekstiilien vähittäiskauppaketjuista. Työskentelemme aktiivisesti ja kunnianhimoisesti kestävän kehityksen eteen läpi ketjun ja pyrimme aina pienimpiin mahdollisiin ympäristövaikutuksiin. Tavoitteenamme on tehdä kotiintulosta päivän kohokohta.

Tervetuloa Hemtex-maailmaan, vieraile myymälässämme tai kurkkaa verkkokauppamme hemtex.fi.

Hemtex fi -verkkokaupasta ostokset hoituvat nopeasti, helposti ja edullisesti

Hae inspiraatiota sisustamiseen ja osta kodintekstiilit huolettomasti verkkokaupasta. Nettimyymälää selaamalla voit tehdä upeita löytöjä ja monet tuotteet ovatkin tarjoushintaisia. Kun olet valmis tilaamaan ostoksesi, klikkaa vain ostoskorista ja valitse toimitustapasi. Voit noutaa tilauksesi valitsemastasi myymälästä ilman erillistä maksua tai tilata tuotteet suoraan kotiin MyPack -tilauksella pientä korvausta vastaan.

Alennukset ja alennuskoodit

Monissa kaupoissa, varsinkin nettikaupoissa, on tarjolla erilaisia koodeja, joilla saa alennuksen, näitä sanotaan alennuskoodeiksi. Erilaiset alennuskoodit voivat olla saatavilla suoraan verkkokauppojen omilta sivuilta, tai erilaisilla affiliate sivustoilta, blogeista, videoista – toisaalta alennukset voivat olla suoraan saatavilla ilman mitään koodeja. Verkkokaupan hinnoittelu on hieman erilaista kuin perinteisen kivijalkaliikkeen, ja monesti myös tarjouksia on enemmän, ja niitä voi verkkokaupoissa olla useita erilaisia.