Saako sana yrittäjyys tai laskutuspalvelu sinut jo valmiiksi epämukavuusalueellesi, mutta olisit kiinnostunut kokeilemaan yrittäjyyttä oman unelmasi parissa? Uusi, entistä kevyempi Kassavirtanen on vastannut taitavasti kuluttajien toiveisiin ja kysyntään avaamalla markkinoille kevyimmän kevytyrittäjyyspalvelun.

Kevytyrittäjyys on kasvava osa yrittäjyyttä, ja yhä useampi toimii kevytyrittäjänä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti päivätöidensä ohessa. Se on loistava ratkaisu, kun sisäinen palo omaan tekemiseen ja intohimoon on voimakkaampi, kuin kiinnostus yrittäjyyden tuomiin velvollisuuksiin. Kevytyrittäjät maksavat palvelumaksua siitä, että joku hoitaisi nämä velvollisuudet heidän puolestaan.

Kevytyrittäjyyden tarkoituksena on tarjota matalampi kynnys yrittäjyyden aloittamiseen, ja sen avulla on helppoa kokeilla oman yritysideansa toimivuutta. Kun kysytään kuluttajilta, on palvelun käyttöönotossa haluttu säästää aikaa ja vaivaa. Miksi palveluista ei sitten tehdä mahdollisimman selkeitä ja helppokäyttöisiä, jotta jokainen voisi käyttää sitä nopeasti ilman erillistä käyttökokemusta? Tähän Kassavirtanen osasi vastata tuomalla markkinoille laskutuspalvelun, jonka käyttäminen säästää huomattavan paljon aikaa, kuin myös rahaa.

”Tarkoituksena on, että sen käyttö on mahdollisimman helppoa heti alusta asti. Palvelun ominaisuudet on karsittu vain tarpeelliseen, jotta sen näkymä olisi mahdollisimman selkeä ja käyttäjäystävällinen.” tiivistää Kassavirtasen kehittäjätiimi.

Kassavirtanen onkin markkinoihin nähden edullinen, sillä se tarjoaa uusille asiakkaille 2% palvelumaksun v. 2018 loppuun.

Kassavirtanen Oy

www.kassavirtanen.fi