Ihmiset haluavat lukea hyvinvointi-, kauneus-ja terveysvinkkejä. He haluavat tietää, mitkä yritykset paikallisesti tarjoavat näitä palveluita – keitä ovat palveluntarjoajat?

Aloitamme nyt syksystä tuottamaan hyvinvointisisältöä kotisivuillemme www.ykkoslohja.fi ja etsimme paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä, jotka haluavat tulla esille uudella tavalla paikalisille asiakkaille ja kuluttajille. Kotisivuillamme käy kuukausittain yli 10 000 ihmistä lukemassa uutisia, joten lukijoita kanavalle kyllä saadaan.
Kotisivun lisäksi julkaisemme artikkelit, teidän uutiset ja vinkit myös www.kettujulkaisut.fi sivustolla sekä sosiaalisessa mediassa Facebookin OstaLohjalta sekä YkkösLohja kanavissa, joissa on tänään yhteensä lähes 3 000 tykkääjää.

Palvelumme sisältää myös kerran kuukaudessa Ykkös-Lohjassa ilmestyvän hyvinvointiosion, jonne tämän projektin mukana olevista yrityksistä ja yrittäjistä tehdään juttuja. Me siis teemme teistä juttuja, kerromme tuotteistanne, jaamme tarjouksianne…. yksinkertaisesti kerromme teistä paikallisille lukijoille ja miksei netin kautta kauemmaksikin.

Mitä tämä maksaa?

Tämä vuosi 2017 on testi, katsotaan kuinka paljon juttuja seurataan netissä ja saatteko te mitään palautetta, mukaan voi lähteä koska vain mutta ensimmäisten tulee ilmoittautua tämän heinä-elokuun aikana, sillä artikkeleita ja uutisia aletaan kirjoittamaan heti. Mukaan tuleville yrityksille palvelu maksaa vuonna 2017 39€/kk ja laskutus on kerralla koko loppuvuosi, mukaan voi tulla vielä lokakuussakin.

Jäsenistöstä kirjoittavat sekä lehden toimittaja Salla-Mari että päätoimittaja Kari. Lisäksi jaamme suoraan jäsenten sosiaalisen median sisältöä soveltuvin osin tämän projektin kanaviin.

Ilmoittautumiset suoraan Karille, jotta saamme teidät heti mukaan ja rakennettua kanavaan edelleen.

Kari Oksanen, 0400-733 469, kari@ykkoslohja.fi