Uusi puheeksiottamisen palvelumalli Bongaa Oskari on eri yhteisöjen käytettävissä, niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin keskuudessa. Tarvitsetko vahvistusta viestillesi? Tarvitseeko ryhmän jäsen tukea joutumatta silmätikuksi? Meinaako tärkeä asia jäädä muun hälinän jalkoihin? Tällöin voi ottaa puheeksiottamiseen tehostettua tukea Oskarilta, joka pehmittää haastavammankin asian esille nostoa.

Vastuullinen yhteisö tukee ryhmän jäseniä vahvistetun tuen avulla, mikäli eteen tulee asia, joka ei olekaan aivan helppo ottaa puheeksi. Tilaa Oskari vierailulle tai ota muuten yhteyttä ja tuo esille tarinasi, johon toivoisit saavasi tukea. Pienellä tarinallisella matkalla voi löytää uusia näkökulmia asioihin oli se sitten hyvinvointiin, ryhmädynamiikkaan tai päivän pulmaa koskeva asia.

Oskari on lempeä nalle, joka pehmittää raavaimmankin miehen tiukan paikan tullen. Oskarin matkassa on salkku, joka sisältää puheeksiottamisen välineitä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tilaajan kanssa yhdessä voidaan suunnitella erityiseen teemaan liittyvää puheeksiottamisen suunnitelma ja tarvittaessa otetaan somen avulla muukin yleisö keskusteluun mukaan pohtimaan asiaan vastauksia.

Oskari asuu Satakunnassa, Luvian pienessä kylässä, mutta hän on varsin monitietoinen erinäisistä asioista. Tarvittaessa voidaan avuksi ottaa alan asiantuntijoita ja toteuttaa vaikka asiaan liittyvää koulutusta tai seminaaria. Oskari on rohkea pieni nalle, joka tarttuu härkää sarvista mielellään, mikäli se edesauttaa yhteistä hyvää.

Oskarin yhteystiedot

Facebook: Bongaa Oskari

Messenger: Bongaa Oskari

Email: bongaaoskari@gmail.com

Puh. 0400 767 946 yhteistyössä Rita Koiviston kanssa 😊