Koronavirus iskee kovaa suomalaisyhtiöihin, etenkin pienyrityksiin. Telia toteuttaa laajan #yhdessä-kampanjan tukea kaipaaville pienyrityksille. Samalla yhtiö kutsuu myös muut suuremmat yritykset mukaan auttamaan pieniä yrityksiä vaikeiden aikojen yli.

#Yhdessä-kampanjan tarkoitus on antaa ääni pienyrittäjille, ja kannustaa sekä suurempia yrityksiä että kuluttajia tukemaan suomalaisia yrittäjiä talousahdingon yli. Kampanjassa toteutetaan viikoittain sarja mainoksia pienyrittäjistä, jotka pääsevät tuomaan oman yrityksensä ja osaamisensa esiin.

”Olemme jo lyhyessä ajassa nähneet suuria vaikutuksia eri aloihin, kuten ravintola- ja matkailualalle. Toisaalta tämä aika on ruokkinut hienoja ideoita esimerkiksi verkko-opetuksen ja muiden digitaalisten palveluiden kehittämiseksi. Meillä on ICT- ja mediatalona tarjota alusta ja kanavat yrittäjien sanoman eteenpäin viemiselle. Kannustamme mukaan myös muita suuryrityksiä, jotta saamme yhdessä autettua pienempiä yrittäjiä tämän ajan yli. Etsimme jatkuvasti uusia avun tarpeessa olevia pienyrityksiä ja mukaan voi ilmoittautua sivuillamme”, sanoo Jari Rapo, yritysliiketoiminnasta vastaava johtaja Telialta.

Kampanja tullaan näkemään verkon lisäksi printtimediassa, TV-mainonnassa ja sosiaalisessa mediassa. Mediassa kampanja näkyy useamman viikon ajan, mutta jatkuu verkossa luonnollisesti pidempäänkin.

”Yritämme auttaa niin montaa yritystä kuin mahdollista. Yksin emme pysty kaikkeen, mutta toimimalla yhdessä ja näyttämällä esimerkkiä voimme auttaa satoja pienyrityksiä vaikeiden aikojen yli. Siksi toivomme, että muutkin lähtevät tähän mukaan. Kaikki apua tarvitsevat yritykset kerätään telia.fi/yhdessä -sivullemme, jolta toivomme mahdollisimman monen yksityishenkilön etsivän yrityksen, jolle tarjota tukensa. Yrityksiä voi tukea ostamalla heidän tuotteitaan tai palveluitaan – vaikka lahjakortin muodossa. Yksityishenkilöiden lisäksi myös muut yritykset voivat auttaa tarjoamalla esimerkiksi näkyvyyttä ja mediatilaa apua tarvitseville”, kertoo Kaisa Pajari, Telian yritysliiketoiminnan markkinoinnista vastaava johtaja.

Yrittäjille myös ilmainen kotisivu- ja verkkokauppatyökalu puoleksi vuodeksi

Markkinointikampanjan lisäksi Telia tarjoaa yrittäjille kotisivu- ja verkkokauppatyökalun kuudeksi kuukaudeksi veloituksetta. Työkalulla yrittäjän on nopeaa ja helppoa pystyttää verkkokauppa tai uudet kotisivut.

”Maamme rakentuu tietoverkkojen päälle, ja ne toimivat myös poikkeusolosuhteissa. Luotettavat tietoverkot mahdollistavat elintärkeiden IT-palveluiden toiminnan. Pidämme yhteyksistä huolta parhaamme mukaan, ja se tarkoittaamyös yrittäjien tukemista liiketoiminnan digitalisoinnissa ja uusien ansaintatapojen löytämisessä kivijalkaliiketoiminnan rinnalle”, Jari Rapo jatkaa.

Tue yrittäjää ja tule mukaan:

telia.fi/yhdessä

Telian kotisivu- ja verkkokauppatyökalun saat yrityksesi käyttöön täältä