Liikelahjat ovat oivallinen tapa muistaa ja kiittää yrityksen sidosryhmiä. Niiden tarjonta on monipuolistunut ja valikoimassa on lukuisia tuotteita. Makeanystävät ilahtuvat taatusti suklaasta, jonka voi kääriä yrityksen logoon. Tämä artikkeli on sponsoroitu. 

Suussa sulava suklaa on mainoskarkkien suuri suosikki. Kovien karamellien lisäksi se on suosituin valinta mainoskarkiksi, koska monet asiakkaat rakastavat suklaata. Se on helppo herkku erilaisiin tapahtumiin, kuten messuille. Syö enemmän suklaata painatuksilla ja maista ero. 

Miten suklaa toimitetaan?

Mainostuotteiksi tarkoitetut suklaat kääritään usein paperiin ja folioon. Niitä myy lukuisat eri liikelahjoihin erikoistuneet verkkokaupat, kuten Axon Profile. Axon Profile tarjoaa lukuisia herkullisia suklaaherkkuja mainos- ja markkinointitarkoituksiin. Yritys voi tilata niitä suoraan verkkokaupasta oman tarpeen ja mieltymyksien mukaan. 

Axon Profilen suklaatuotteissa on käärepaperi, joihin lähes kaikkiin saa nelivärikuvapainatuksen. Niissä on runsaasti painoalaa, johon lisätä yrityksen haluamaa sisältöä. Kääreeseen voi laittaa esimerkiksi yrityksen logo ja sen iskulause. Lisäksi värivalikoima on laajaa ja sieltä löytyy suurella todennäköisyydellä yrityksen mieleiset sävyt. 

Kannattaa muistaa, että suklaassa on lyhyempi säilyvyysaika kuin kovissa karamelleissa. Ne antavat kuitenkin hieman ylellisemmän vaikutelman – ilman korkeaa hintaa. Axon Profil tarjoaa hienoja suklaakarkkeja edulliseen hintaan. Valikoima on suuri ja tarjolla on runsaasti erilaisia herkkuja. 

Makuja ja värejä laidasta laitaan

Axon Profil on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liikelahjoja. Yksi suosittu kategoria on makeiset, eritoten suklaat. Yritys voi valita mieleisiänsä suklaakonvehteja. Niiden käärepapereihin tai pakkauksiin voidaan painaa yrityksen haluamaa sisältöä, kuten logo ja iskulause. 

Herkkuja riittää moneen makuun ja yritys voi ilahduttaa asiakkaitaan tai työntekijöitään tummalla suklaalla, täytesuklaalla, valkosuklaalla ja luksuskonvehdeilla. Vähimmäismäärä riippuu suklaamallista ja tilaus kannattaa laatia tapahtuman ja tarpeen perusteella. 

Jos suklaata halutaan jakaa suurissa tapahtumissa, kannattaa ostaa riittävän suuri erä edullisia suklaita. Ne on käärepäperiin pakattuja. Suklaalevyt ja konvehtirasiat ovat yleensä kalliimpia hankintoja, mutta ne hyviä lahjoja vuodenajasta riippumatta – erityisesti tietysti joululahjaksi. 

Mitä suklaata valita?

Axon Profilen suklaavalikoima on erittäin suuri ja se voi aiheuttaa ensikertalaiselle jopa hämmennystä. Mitä valita ja mihin tarkoitukseen? Valikoimaan kuuluu niin maitosuklaata, tummaa suklaata, valkosuklaata ja täytesuklaata. Makuja on monenlaisia ja niin on herkuttelijoitakin. 

Maitosuklaa on tällä hetkellä suosituin suklaa. Sillä on hyvällä tavalla neutraali maku: se on makea ja herkullinen olematta jollekin liian kitkerä. Se sopii yleensä jokaiseen makuun. Tumman suklaan etuina on puolestaan elegantimpi vaikutulema, jonka se antaa vastaanottajalleen. Se sopii erityisesti tilaisuuksiin, jossa halutaan viestiä laadusta ja ylellisyydestä. 

Täytesuklaa antaa tumman suklaan tapaa ylellistä tunnetta ja sitä voi tarjota erinomaisesti esimerkiksi kahvin kanssa. Jos kahvimuki on niin ikään painettu yrityksen logolla, voi markkinointi tuoda erittäin miellyttäviä kokemuksia. Molemmat voi sijoittaa esimerkiksi yrityksen kokoushuoneeseen, jossa asiakkaat ja työntekijät tietävät, kuka tarjoaa makeinta meininkiä. 


Muuta luettava muualta

Esittelyssä: Apple iPhone 11

Apple iPhone 13 Pro. Kaikkien aikojen isoin ammattitason kamerajärjestelmän päivitys. Super Retina XDR ‐näyttö ProMotionilla reagoi nopeammin ja herkemmin. Salamannopea A15 Bionic ‐siru. Supernopea 5G. Kestävä rakenne ja huima parannus akunkestossa. Applen iPhone 13 Pro puhelimessa on Ammattitason kamerajärjestelmässä on uudet 12 MP:n tele‐, laajakulma‐ ja ultralaajakulmakamerat, LiDAR-skanneri, 6x optinen zoomausalue, makrokuvaus, valokuvatyylit, ProRes-video, sekä 4K Dolby Vision HDR ‐kuvaus. Tutustu dna puhelimet aiheeseen, jos löydät itsellesi sopivan puhelimen. Suosittelemme tutustumaan samsung a12 puhelimeen.