Suomen suurin sosiaalinen media Suomi24 avaa nettialevertailun, jolla tarjoushaukat voivat löytää netin parhaat alennusmyynnit yhdestä paikasta. Nettialet24-palvelu löytyy osoitteesta: suomi24.fi/nettialet.

Yli puolet suomalaisista vierailee jo nyt Suomi24:n keskusteluissa ja etsii mm. tietoa ja käyttökokemuksia eri tuotteista.

Oli luonnollista lähteä tarjoamaan palvelua, johon olemme koonneet kaikki ajankohtaiset alennukset eri verkkokaupoista suoraan kuluttajille. Lähdemme liikkeelle vaatekaupoista ja kodintarvikkeista. Tavoitteenamme on laajentaa myös muihin verkkokauppoihin, kertoo palvelun omistavan City Digital Groupin toimitusjohtaja Ilkka O. Lavas

Suomi24:n Nettialet24 -palveluun [https://www.suomi24.fi/nettialet] on kerätty yhteen suosituimpien vaate- ja kodintarvikeverkkokauppojen koko valikoima ja parhaimmat alennukset on poimittu suoraan kuluttajien vertailtaviksi. Valikoiman laajuus on suurempi kuin esimerkiksi Zalandon tarjonta tällä hetkellä.

Korona-pandemian aiheuttamat poikkeusolot ovat saaneet varsinkin ruokakauppojen verkkomyynnin räjähtämään. On odotettavissa, että myös muu verkkokauppaliiketoiminta tulee kasvamaan, kun ihmiset tekevät tarpeellisia hankintoja kotoa käsin. Tilastokeskuksen mukaan puolet kaikista suomalaisista on ennen tätä poikkeuksellista kevättä tehnyt verkko-ostoksia normaalina osana kuluttamistaan ja 74% on tehnyt verkko-ostoksia ainakin joskus.

Alkuvuoden ajan valmistelemamme Nettialet24-palvelu tuo nyt vaate- ja kodintarvikeverkkokaupan tarjoukset kootusti suomalaisille kuluttajille. Uskomme verkkokauppamarkkinan jatkuvaan kasvuun myös tulevaisuudessa, sarjayrittäjä Lavas kertoo.

Tilastojen mukaan kevään suosikkituotteita nettivaatekaupoissa ovat tennarit, urheiluvaatteet, lasten ulkohaalarit, takit, hupparit ja mekot. Kodintuotteista puutarhakalusteet sekä grillit ovat tämän hetken haetuimpia tuotteita ja valaisimet, tuolit, pöydät sekä säilytysratkaisut ikisuosikkeja. Sesongin parhaat alennukset näistä kevään suosikkituotteista löytyvät Nettialet24-palvelusta. Ohessa 10 eniten alennustuotteita tarjoavaa tuotemerkkiä aletuotemäärineen.

ASOS DESIGN25685
Nike8983
Ellos5322
Adidas2889
VERO MODA2217
River Island2161
ONLY2160
Jack & Jones2036
New Look2031
VILA1754