Porin Ässien Liigassa pelaavan jääkiekkojoukkueen taustayhtiö HC Ässät Pori Oy laajentaa pelikenttiään eSportsiin uudella Aces joukkueellaan.

Ensimmäisenä Aces aikoo kokeilla onneaan Overwatchissa. Ässien eSports kokoonpanoon kuuluvat Tomi ”TheDesolator” Karhinen, Timo ”Ashieli” Korkeakoski, Chris-Daniell ”KarvaRausku” Räisä, Timi ”MrHamster” Sillman (kapteeni), Roope ”Ronski” Somero sekä Timo ”Tipi” Virkkunen. Lisäksi joukkueen managerina / valmentajana toimii Kalle Laukkanen.

Kokoonpanosta löytyy jo tuttuja nimiä, sillä kokoonpano pelasi aiemmin nimellä REAKT, ja se on nähty mm. Porin Isomnia tapahtumassa ja kahdesti ESL-turnauksessa.

Ässien uutta aluevaltausta luotsaava markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen kommentoi uutisia seuraavasti: ”Tämä on meille uusi ja erittäin mielenkiintoinen aluevaltaus. Elektroninen urheilu on lajina kovassa kasvussa ja hienoa, että Ässien vahva brandi kiinnostaa myös tällä saralla.”, ”Haluamme lähestyä tämän aluevaltauksen myötä uusia kohderyhmiä sekä kannattajien että yhteistyökumppaneiden osalta. Tavoitteenamme on kehittää joukkueen toiminta ammattilaistasolle sekä järjestää tulevaisuudessa isoja pelitapahtumia Isomäki Areenassa”.

Tulevaisuus näyttää aikooko Porin Ässät laajentaa Acesia Overwatchin lisäksi myös muihin peleihin.

www.assat.com