Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) Pikkuyrittäjät-ohjelma palkittiin Euroopan parhaana yrittäjyyskasvatusohjelmana Gold Global Best Award -tunnustuksella Houstonissa, Yhdysvalloissa. 

Pikkuyrittäjät palkittiin Gold Global Best Awards -kilpailun kategoriassa Yrittäjyys ja yrittäjämäiset taidot viime perjantaina. Kaikkiaan kilpailun kategorioita oli kuusi.

–   Hienoa saada tunnustus pitkäkestoisesta työstä. Pikkuyrittäjät-ohjelma on kehittynyt kahden koulun kokeilusta lapsia inspiroivaksi ilmiöksi. Seminaarin teemana oli kansainvälisesti oppiminen ja osaamistarpeet ja Pikkuyrittäjät-ohjelma vastaa monella tavalla tähän, kertoo NY:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen.

International education business Partnership Network (IPN) on maailmanlaajuinen, yleishyödyllinen verkosto, joka on yli 20 vuoden ajan edistänyt työelämätaitojen oppimista ja opettamista kouluissa. IPN järjestää kahden vuoden välein Gold Global Best Awards -kilpailun, jonka palkintogaala järjestettiin tällä kertaa Nasan avaruuskeskuksessa Houstonissa.

Lisää tunnelmia blogista

Pikkuyrittäjät-tiimi on julkaissut blogi-kirjoituksia kilpailuun ja matkaan liittyen. Pääset lukemaan niitä tästä linkistä. Pikkuyrittäjät valittiin Euroopan parhaaksi samassa kilpailussa myös kaksi vuotta sitten.

Uusi mobiilipeli kiinnostaa

Pikkuyrittäjät-ohjelma innostaa lapsia myös uutena maksuttomana mobiilipelinä. Sovellus auttaa pelinomaisesti lapsia mm. ymmärtämään rahankäytön perusteita ja suunnittelemaan omaa pikkuyritystään. Pikkuyrittäjät-mobiilipeli, joka on kerännyt kiitosta sitä kokeilleiden lasten joukossa, on ladattavissa iPhone- ja Android-puhelimiin.