Ruoan kotiinkuljetuspalvelu Wolt alkaa toimittamaan ruokaa, herkkuja ja kissanhiekkaa lemmikeille torstaina 13.12.2018 alkaen. Palvelu tulee toimimaan yhdeksässä kaupungissa Suomessa, ja se otetaan käyttöön vaiheittain. Nyt karvaisia perheenjäseniä palvellaan Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Tampereella ja Vaasassa. Mustin ja Mirrin sekä Woltin yhteistyö on osa Mustin ja Mirrin ”Yhdessä kohti lemmikkiystävällistä Suomea” -missiota.

Tänä vuonna juhlimme Mustin ja Mirrin 30-vuotissyntymäpäivää ja sen kunniaksi meillä on tarkoitus tehdä Suomesta entistäkin lemmikkiystävällisempi. Tavoitteen saavuttamiseksi olemme suunnitelleet erilaisia pieniä ja suurempia tekoja eri yritysten, järjestöjen ja yksityishenkilöiden kanssa toteutettaviksi. Lisäksi Wolt-yhteistyö sopii erinomaisesti missioomme tehdä lemmikkien ja heidän omistajiensa elämästä hauskempaa, helpompaa ja turvallisempaa.”, sanoo Mustin ja Mirrin markkinointipäällikkö Niina Karhu

Myös Woltilla iloitaan yhteistyöstä:

”Woltin tavoitteena on aina ollut helpottaa ihmisten arkea, ja lähdemme innolla laajentamaan kotiinkuljetuspalvelumme tarjontaa Mustin ja Mirrin kanssa.”, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

Woltin kautta on mahdollista tilata kissanruokaa ja -hiekkaa, koiranruokaa ja koirille tarkoitettua jäätelöä sekä vaihtuvia kampanjatuotteita suoraan kotiovelle kätevästi ja nopeasti. Tällä hetkellä Woltista löytyvä valikoima koostuu Mustin ja Mirrin suosituimmista tuotemerkeistä.

”Toki verkkokaupastammekin saa tilattua tuotteita suoraan kotiin, mutta jos ruoka on jo päässyt loppumaan, nyt apu on lähellä ja asiakkaan ei tarvitse itse lähteä kantamaan painavia ruoka- tai hiekkasäkkejä.”, sanoo Mustin ja Mirrin markkinointipäällikkö Niina Karhu

Musti ja Mirri on Suomen ja samalla Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju, ja Suomessa liikkeitä on jo 121. Mustin ja Mirrin tavoite on tuoda kattavat lemmikkipalvelut saman katon alle, jotta lemmikkien ja lemmikinomistajien arki olisi entistä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa.