Pohjoismaiden johtava yritysmajoittaja Forenom avaa uuden huoneistohotellin Mannerheimintielle Pikku Huopalahteen. Huoneistohotelli tarjoaa 66 kodinomaista huoneistoa, jotka soveltuvat myös pidempiaikaiseen majoitukseen.

– Tarjoamme joustavan majoituspalvelun, joka mahdollistaa kodinomaisen elämisen työmatkan aikana. Täysin asumisvalmiin huoneiston ja räätälöityjen palveluiden lisäksi majoittujalla on mahdollisuus saunoa, laittaa ruokaa ja pestä pyykkiä, kertoo Forenomin aluejohtaja Lauri Hasanen.

Työperäinen muutto on maailmanlaajuisessa kasvussa, ja uudenlaisille asumisen palveluille on kysyntää. Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoamalla yritysasiakkailleen kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja. Viimeisen 10 vuoden aikana yrityksen liikevaihto kasvoi 4.2 miljoonasta eurosta 82 miljoonaan euroon. Forenom kertoo asiakkaiden majoitustarpeiden muuttuneen viimeisinä vuosina.

– Majoitus tarvitaan nopeasti, sen tulee olla yksilöllinen ja kodinomainen sekä hinta-laatusuhteen hyvä. Olemme pyrkineet vastaamaan näihin toiveisiin. Asiakas voi varata huoneiston verkkokaupasta ja kirjautua huoneistohotelliin sisään avainkoodilla vuorokauden ympäri. Ostokset voi tehdä samassa rakennuksessa sijaitsevasta lähikaupasta vaikka keskellä yötä, Hasanen lisää.

Forenomin majoituskapasiteetti kasvoi tänä vuonna 35 prosenttia, ja voimakkaan kasvun odotetaan jatkuvan myös ensi vuonna. Suomessa Forenom avaa parhaillaan uusia kohteita Helsingin lisäksi myös Turun Hansakortteliin, Raumalle, Rovaniemelle sekä historialliseen Jyväskylän Valtiontaloon.

Forenom Aparthotel Helsinki Pikku Huopalahti

  • Avautuu tammikuussa 2019 osoitteeseen Mannerheimintie 170
  • Huoneistohotelli tarjoaa 66 täysin kalustettua huoneistoa yksiöistä isompiin kaksioihin
  • Kaikissa asunnoissa täysin varusteltu keittiö sekä pyykinpesumahdollisuus
  • Pysäköintimahdollisuus omalla autolla saapuville