Kovista huhuista huolimatta Lohjan keskustassa sijaitseva ravintola London ja pub Latobar eivät sulje oviaan lopullisesti vaan kyseessä on ravintoloiden remontti.

  • London sulkee ovensa sunnuntaina 1.10. ja Latobar sitten seuraavana sunnuntaina ja tavoitteena on avata remontoidut tilat sitten 13.10. Samalla myös ravintolan nimi vaihtuu, kertoo ravintopäällikkö Tom Hillner.

Ravintola London on toiminut nykymuodossaan vajaat kymmenen vuotta ja Latobar paljon kauemmin eli ravintoloiden olikin jo aika uudistua- mitä sitten tapahtuu?

  • Ravintolat saavat vähän uutta pintaa ja uutta väriä ja kohentavat ilmettää kokonaisuudessaan. Ravintoloiden idea säilyy kuitenkin pitkälti samanlaisena eli Latobar toimii pubina ja toisella puolella jatkaa yökerhomainen ravintola, jonne kaikkien aikuisten on helppo tulla, kertoo Hillner.
  • Ravintolan musiikkilinja tulee myös hieman muuttumaan remontin yhteydessä.

Lohjan Lohdon ei ole ainoa Restamax Oyj:n ravintoloista, joita remontoidaan mutta Hillner vakuuttaa, että Latobar tulee remontin jälkeenkin säilyttämään oman tutun identiteettinsä. Yökerhoravintolan tulevasta uudesta nimestä Hillner ei kerro muuta kuin, että nimi on lainattu joltain kuninkaalliselta (toimituksen veikkaus oli tässä kohtaa Litti, mutta emmehän ole Lahdessa yms).

  • Remontinkin jälkeen ravintoloissa pätee sama vanha tarina, että sisäänpääsyä ei ole – paitsi jos meillä on jokin nimekkäämpi (= hintavampi) esiintyjä. Toiminta jatkuu siis remontin jälkeen pitkälti vanhaan malliin. Ravintola vaan saa uudet ”vaatteet” ja uuden nimen.

Tom Hillner ravintola Londonissa ja takana seinä joka ei enää lokakuun lopussa ole samanlainen.