Vahvasti kasvava yksityinen Lapland Hotels -hotelliketju jatkaa laajentumista maakuntakeskuksiin. Yritys on solminut liiketoimintakaupan Scandic-hotelliketjun kanssa. Kaupan myötä Scandicin Cumulus Kuopio -hotellin liiketoiminta siirtyy Lapland Hotelsille marraskuusta 2018 alkaen ollen ketjun 18. hotelli. Yrityskauppa vahvistaa Lapland Hotelsin kasvussa olevaa kaupunkihotellitarjontaa.

Vuonna 2015 avattujen Oulun ja Tampereen Lapland Hotels -kaupunkihotellien rinnalle avautuu lähikuukausien aikana tasokas Lapland Hotels Bulevardi. Lapland Hotels Kuopio liittyy ketjun tarjontaan rakennuksessa tehtävän remontin jälkeen. Cumulus Kuopion henkilöstö siirtyy Lapland Hotelsin palvelukseen.

Lapland Hotelsin kaupunkihotellit tuovat modernin Lapin elämyksellisyyden keskelle kaupungin vilskettä. Mutkaton lappilainen vieraanvaraisuus, nykypäivän pohjoisen elämäntyyli ja ainutlaatuinen luontosuhde näkyvät niin hotellien sisustuksessa kuin palvelussa. 

Olemme iloisia saadessamme avata hotellin Kuopioon, vahvaan ja virkeään Itä-Suomen maakuntakeskukseen. Olemme saaneet erittäin hyvää asiakaspalautetta hotellikonseptistamme Oulussa ja Tampereella, ja sen rohkaisemana haluamme tuoda myös Kuopioon persoonallisen ja hieman erinäköisen hotellivaihtoehdon, Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta sanoo.

Hotellin yhteydessä toimiva ravintola tuo uniikin lisän Kuopion ravintolatarjontaan

Elämyksellinen ravintola on keskeinen osa Lapland Hotelsin tarjontaa. Pääosassa ravintoloissa ovat aina Lapin aidot raaka-aineet. Lautasella nähdään keittiömestareiden luomuksia poronlihasta sekä sienistä, jäkälistä ja muista luonnon antimista.

Kuopion hotellin yhteyteen rakennettavalla ravintolalla pystymme tarjoamaan ihan uudenlaisen vaihtoehdon Kuopion ravintolatarjontaan, Vuorentausta kertoo.

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2100 huonetta ja huoneistoa sekä yli 9 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Tampereella ja Oulussa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.