OP Ryhmän suurimman vähittäispankin, Helsingin Seudun Osuuspankin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty maatalous-metsätieteiden maisteri, eMBA, Jarmo Viitanen (58). Viitanen siirtyy uuteen tehtäväänsä OP Länsi-Uudenmaan toimitusjohtajan paikalta. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 8.11.2018.

Viitanen on työskennellyt OP Ryhmässä vuodesta 1985. Hän aloitti Imatran Osuuspankissa ja siirtyi sieltä vuonna 1988 OKOon yrityspankin tehtäviin. Vuodesta 2007 lähtien hän on ollut Länsi-Uudenmaan Osuuspankin johdossa. Tänä aikana Viitanen on luotsannut Länsi-Uudenmaan Osuuspankin erinomaiseen kuntoon kaikilla mittareilla mitattuna.

OP Helsinki on pääkaupunkiseudulla toimiva OP Ryhmän suurin vähittäispankki. Osakeyhtiöpohjainen Helsingin OP Pankki Oy muuttui Helsingin Seudun Osuuspankiksi (OP Helsinki) 1.4.2016. Muutoksen myötä myös pääkaupunkiseudun asiakkailla on mahdollisuus omistaa omaa pankkiaan.  OP Helsinki palvelee asiakkaita Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingin asiakasmäärä on reilut 400 000 ja siellä työskentelee noin 490 finanssialan ammattilaista.

Toimet Länsi-Uudenmaan Osuuspankin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi aloitetaan pankin hallituksen toimesta.