Kokoperheen moottori-ja musiikkitapahtuma Aurlahdessa lauantaina 19.8.

Lapsille mm. maksuton pomppulinna ja aikuisillekin omat palvelunsa

Sanotaan, että Lohjalla ei oikein tapahdu mitään, ja siksi Piia Raution P&P Events 1 järjestää ensikertaa Lohjalle, Aurlahden rantaan 19.8. Bikers Lake 2017 tapahtuman. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tapahtuma-aika on kello 10 ja päättyy klo 19.

– Kaikki tosiaan lähti siitä, ettei Lohjalla oikein tapahdu mitään, ja kun sain Jani Grönroosin ja Juha Karkion auttamaan minua järjestelyissä, oli selvää että tapahtuma varmasti toteutuu, kertoi Piia jo viime talvena.

https://www.facebook.com/bikerslake.fi/

Musiikkia ja moottoreita

Bikers Lake tapahtuma tuo Aurlahteen ruokakojua, anniskelualueen, musiikkia ja iloista mieltä. Tapahtumassa mukana esiintymässä livebändit The Rockin' Trouble, Grin, Hekuma, The Rivet sekä Massive Issue. Hiekkakentällä on myös drive-in pyöränäyttely, minne voi tuoda minkä merkkisen kaksipyöräisensä tahansa. Tapahtuman aikana on myös mahdollista pesettää pyöränsä bikinitytön käsissä ja samalla voit kuvauttaa oman pyöräsi. Lapsille on sekä kasvomaalausta että maksuton pomppulinna. Mukana järjestelyissä ja tapahtumaa mahdollistamassa ovat olleet mm MotoRengas, ravintola Happy Joe, Rokkari, Voima puoti, Kuljetusliike Hänninen, Gorilla Wear, Tattoo Nation sekä Cafe Aurlahti.

– Tapahtumassa on myös kaikille kävijöille maksuton arvonta, jossa on todella hyviä voittoja. Mm. Cafe Aurlahden lahjoittamia lahjakortteja, kertoo Grönroos.
– Meillä oli yhteistyössä paikallisen ravintola Rokkarin kanssa menossa bändikilpailu, josta saadaan esiintyjä tapahtumaan. Tapahtuman pääesiintyjä on monelle paikalliselle tuttu Rockin Trouble.
– Ruoan, juoman ja musiikin lisäksi tapahtumassa on nimensä mukaisesti mukana myös kaksipyöräiset eli moottoripyörät. Meillä on tapahtumassa moottoripyöränäyttely, jonne jokainen halukas voi tuoda oman pyöränsä näytille, on se sitten minkälainen tapansa. Paikalle on tulossa myös erikoinen Harley Davidson huoltorekka nähtäville.
– Lisäksi tapahtumassa järjestetään Bikers Lake Babe-kisa, eli etsitään rokki-ja moottoripyörähenkistä naishenkilöä voittamaan kesän uusi titteli. Finaalissa on seitsemän tyttöä ympäri Suomen.
 

Toiveissa hyvä sää
– Tavoitteena on osua hyvään sääväliin ja saada aikaiseksi uusi kokoperheen tapahtuma Lohjalle, sillä tämä on vasta ensimmäinen kerta ja seuraavaa ollaan jo aloitettu suunnitella, mutta katsotaan elokuu ensiksi. Toiveissa on hyvä sää ja paljon perheitä Aurlahdessa pitämässä hauskaa.
– Kiitokset jo tässä vaiheessa myös Lohjan kaupungille, joka mahdollisti tapahtuman järjestämisen Aurlahdessa.

Koska tapahtuma on koko perheen tapahtuma, on perheen pienemmille luvasssa niin kasvomaalausta kuin myös maksuton pomppulinna.

Tapahtuma etenee aikataulussa: 12.15 tervetuloa ja Bikers Lake Babe tytöt esittäytyvät. Klo 12.30 Massive Issue, 13.15 Bikers Lake Babe, 13.45 The Rivet, 14.30 Bikers Lake Babe haastattelut, 15.00 Hekuma, 16.00 Paras pyörä palkitaan, 16.15 Grin, 17.00 Bikers Lake Babe finaali, 17.30 The Rockin' Trouble

Bikers Lake Babe kilpailu

Bikers lake babe finalistien kuvat ovat nähtävillä www.facebook.com/bikerslakebabe osoitteessa. Suosikkia voit äänestää tykkäämällä suosikki mimmin kuvasta! Kilpailu käydään Bikers lake 2017 tapahtumassa 19.8 Lohjan Aurlahdenrannassa! Finalistit: Jenna Holma 24v Hyvinkää, Johanna Walve 19v Turku, Titta Kärki 29v Kouvola, Krista Saarinen 26v Forssa, Karoliina Pitkänen 22v Salo. Mari Ahokas 23v Lahti sekä Liana Ohayon 27v Helsinki.

bikerswww.jpg

Jani Grönroos, ja Juha Karkio vielä tyhjän Aurlahden hiekkakentän edustalla. Lauantaina etummaisella kentällä esiintymislava, myyntitelttoja ja paljon tapahtumaa sekä tusinan verran erikoisempia kaksipyöräisiä paikalla. Taaemmalle kentälle kerääntyvät Bikers Lake 2017 pyörät.