Kakeibo on japanilainen kotitalouden tilikirja, jonka avulla säästäminen ja älykäs kuluttaminen on helppoa jokaiselle. Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Kakeibo on ollut Japanissa kestosuosikki jo yli sata vuotta. Juuri ilmestynyt tyylikäs ja käytännöllinen Kakeibo – Säästämisen taito tuo säästämisen ilon suomalaiseen arkeen.

Kakeibo-kirjan idea on yksinkertainen: jokaisen kuukauden alussa avaat oman tilikirjasi ja pohdit, mitä varten haluat säästää. Samalla mietit, millaisia askelia joudut ottamaan päästäksesi tavoitteeseesi ja keksit keinoja sen saavuttamiseksi. Kakeibon avulla voit helposti käydä läpi viikoittaisen kulutuksesi ja kuun lopuksi pysähtyä pohtimaan kuluneita viikkoja säästämisen näkökulmasta.

Kirja tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa näkökulmaa: säästämisessä ei ole kyse siitä, mitä emme voi hankkia, vaan siitä, miten voimme käyttää rahat hyvin ja itsellemme mieluisiin asioihin. Kakeibo – Säästämisen taito auttaa sinua muistamaan taloudelliset tavoitteesi, ja viisaasta kuluttamisesta tulee osa jokapäiväistä elämääsi. Kakeibo tekee säästämisestä helppoa!

Fumiko Chiba on kirjailijanimi japanilaisten kirjailijoiden, bloggarien ja talousosaajien muodostamalle ryhmälle. Nämä säästämisen ekspertit ovat yhdessä luoneet talouskirjan, joka on sekä kaunis että käytännöllinen.

Fumiko Chiba: Kakeibo – Säästämisen taito
Alkuteos Kakeibo – Japanese Art of Saving Money
Suomentanut Laura Beck
208 sivua | Saatavana painettuna kirjana (kannen värivaihtoehdot pinkki ja turkoosi)
Ilmestymispäivä 7.6.2018