Invesdor äänestettiin finanssiteknologiakategorian voittoon Nordic Startup Awardsin Suomen finaalissa. Invesdor jatkaa lokakuussa Kööpenhaminassa järjestettävään kansainväliseen finaaliin, jossa yleisö ja asiantuntijat valitsevat Pohjoismaiden parhaat startupit.

”Kansainvälisiä sijoittajia ja eurooppalaisia kasvuyrityksiä yhdistävä Invesdor on näyttänyt vakuuttavaa kasvua ja kestovoimaa markkinoilla”, luonnehti Nordic Startup Awards Suomen raati julkistaessaan voittajan maanantai-iltana Helsingissä.

Voittajat valittiin yleisöäänestyksen ja asiantuntijaraadin yhdistelmällä. Raati painotti arvioinnissaan kasvun, innovaation ja impaktin kriteerejä. Palkintoja jaettiin 13 kategoriassa, joissa ehdokkaita oli yhteensä 2500. Fintech-kategorian finaalissa kohtasivat Invesdor, Klever, Bankify, Fundu ja AuroraX.

”Olemme erittäin iloisia, että kärsivällinen uuden markkinan rakentaminen ja siitä seurannut viime vuosien nopea kasvumme saa tunnustusta sekä yleisöltä että asiantuntijaraadilta”, Invesdorin toimitusjohtaja Lasse Mäkelä iloitsee.

”Kiitos erityisesti kaikille Invesdoria äänestäneille, ja muistattehan äänestää myös Pohjoismaiden finaalissa lokakuussa!”

Nordic Startup Awardsin Pohjoismaiden finaali pidetään Kööpenhaminassa lokakuussa. Invesdor osallistuu finaaliin finanssiteknologiakategorian Suomen voittajana ja kisaa Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin voittajia vastaan. Pohjoismaiden tason voittaja etenee joka toinen vuosi järjestettävään globaaliin finaaliin. Finaali kulkee nimellä Global Startup Awards.

Vuonna 2012 Pohjoismaista alkanut Global Startup Awards vetää puoleensa ehdokkaita yli 60 maasta kolmelta mantereelta.

Invesdor lyhyesti

Invesdor on Helsingissä vuonna 2012 perustettu finanssiteknologiayritys (fintech). Se ylläpitää verkossa toimivaa sijoitusalustaa, jolla kunnianhimoiset eurooppalaiset kasvuyritykset ja kansainväliset sijoittajat kohtaavat. Invesdorin kautta on sijoitettu yli 62 miljoonaa euroa ja järjestetty yli 130 onnistunutta rahoituskierrosta. Invesdorin asiakkaisiin lukeutuu sekä pörssilistaamattomia että -listattuja yhtiöitä Suomesta, Ruotsista, Isosta-Britanniasta, Norjasta ja Tanskasta sekä sijoittajia yli 70 maasta. Invesdorilla on toimistot Helsingissä ja Tukholmassa. Lisätietoja: https://www.invesdor.com