Suomen Keittiömestarit ry ja Eezy Henkilöstöpalvelut ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Eezy on uunituore henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Yrityksen tavoitteena on auttaa työntekijöitä ja työnantajia löytämään toisensa sekä ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

”Odotamme antoisaa yhteistyötä Suomen Keittiömestareiden kanssa. Tarkoituksenamme on kiertää kouluissa kertomassa alasta ja työllistymisestä sekä tuoda samalla esille yhdistystoimintaa ja kuinka siihen pääsee mukaan”, kertoo Eezyn keittiötoimenpäällikkö Iivari Nykänen.

”Suomen Keittiömestarit ovat iloisia alkaneesta yhteistyöstä Eezyn kanssa. Se mahdollistaa yhdistyksellemme konkreettisen linkin koulujen ja työelämän edustajien kanssa, joka on erityisen tärkeässä roolissa alalla vallitsevan kokkipulan vuoksi. Yhteisenä tavoitteenamme onkin mm. pyrkiä lisäämään alan arvostusta ja kiinnostusta kokkikoulutusta kohtaan”, kertoo puheenjohtaja Ulla Liukkonen Suomen Keittiömestareista.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.