CBG-siemenet ovat kalliimpia tuottaa kuin muut siemenet. CBG on erittäin tärkeä, koska se on pohjimmiltaan perusta, josta muut kannabinoidit ovat riippuvaisia. Ennen kuin jatkamme erityisesti CBG-siemenistä, päästämme hetkeksi kannabinoideihin. Kannabinoidit ovat kemiallisia yhdisteitä ihmiskehossa ja eräissä kasveissa, etenkin kannabis.

Nämä kemialliset yhdisteet ovat osoittaneet lukuisia terveyshyötyjä, mukaan lukien useiden häiriöiden ja sairauksien hoito. Monet ihmiset ovat todenneet, että he ovat hyötyneet monista CBG: n eduista. Esimerkiksi parempi uni ja mieliala. Alla on luettelo terveysvaikutuksista.

Lista CBG:n hyödyistä:

CBG-öljyn potentiaaliset terveyshyödyt ovat suuret, varsinkin kun niitä valmistetaan puhtaassa muodossa; muutama yritys, kuten cibdol.fi, tuottaa sitä puhtaassa muodossa EU: n standardien mukaisesti. Ei-päihdyttävä yhdiste, jonka uskotaan auttavan säätelemään mielialaa, koska se kykenee lisäämään anandamidia, kehon luonnollista ”autuuden” molekyyliä ja toimimaan GABA: n takaisinoton estäjänä

Tässä on luettelo kaikista CBG: n tunnetuista eduista, jotka ovat osoittautuneet tosiksi:

 • Ei-psykoaktiivinen
 • Täysin luonnollinen
 • kipulääke (lieventää kipua)
 • Anti-Inflammatorinen (vähentää tulehdusta)
 • Antibakteerinen (hidastaa bakteerien kasvua)
 • Unettomuuden torjuja (parantaa unta)
 • Anti-depressantti (raises mood)
 • Ruokahalua stimuloiva aine (parantaa ruokahalua)
 • Voi alentaa galaukoomaan liittyvää painetta
 • Voi pienentää kasvainta
 • Käytetään acnen hoitoon
 • Voi hoitaa virtsarakon toimintahäiriöitä
 • Näyttää lupauksen ärtyvän suolen sairauden hoidosta e

 

CBG-siementen lääkinnällinen tärkeys

CBG: llä näyttää olevan potentiaali päästä muiden tunnettujen kannabinoidien joukkoon lääketieteellisten sovellusten osalta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että CBG: llä voi olla merkitys monissa sairauksissa ja vaivoissa. Sen on havaittu aktivoivan endokannabinoidijärjestelmän CB1-reseptoreita ja vaikuttavan siten keskushermostoon.

Tämä vaikutus voisi auttaa vähentämään liian paljon korkean THC-kannabiksen tupakoinnin vähemmän toivottavia seurauksia, kuten vainoharhaisuutta. CBG kykenee vaikuttamaan CB2-reseptoriin; tätä toimintamekanismia ei kuitenkaan ole vielä ymmärretty hyvin. CBG: llä on antifungaalisia ja kipua lievittäviä ominaisuuksia, ja sillä on myös osoitettu olevan masennuslääke. CBG: llä voi olla myös rooli psoriasiksen hoidossa, ja se voisi myös torjua ahdistusta ja lihasjännitystä.


Syynä siihen, että se on niin kallis, on se, että pienten määrien CBG-isolaatin luominen vie tuhansia puntia biomassaa. Tämä johtuu siitä, että useimmat hamput sisältävät vain pieniä prosentuaalisia osuuksia CBG: stä, kun taas nyt hamppukantoja, joiden sato sisältää 20% CBD: tä. Jos vastaavan saannon CBG-pitoisuus on vain 1%, se tarkoittaa, että sinun on poistettava 20-kertainen määrä biomassaa saadaksesi saman määrän CBG: tä ulos.

CBG-siementen tulevaisuus

Kun tutkimus jatkaa kukoistustaan ja kasvattajat jatkavat sellaisten lajikkeiden luomista, joilla on suurempia määriä molekyyliä, CBG palkitaan oikealla paikallaan parantavien kannabinoidien panteonissa. Kannabislääketieteen kehittyessä ajan myötä on mielenkiintoista nähdä CBG-siemenet toimivat sekä yksilönä että synergiassa kannabiksen muiden komponenttien kanssa.

Lisätietoja cbg: stä voi lukea täältä.