Aurinkoteknologia kaipaa jatkuvasti uusia innovaatioita. Siksi Atria Suomi Oy ja Solarigo Systems Oy järjestävät kilpailun energia-alan ammattikorkeakoulu-, korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille löytääkseen ratkaisuja, joilla voidaan edistää aurinkosähkön käyttöä. Kilpailu on kutsukilpailu, joka järjestetään 8.8.–30.11.2018 välisenä aikana.

Kilpailun tarkoituksena on löytää uusia Suomessa hyödynnettävissä ja toteutettavissa olevia ratkaisuja, joilla edistetään aurinkosähköenergian käyttöä. Opiskelijoille kilpailu tarjoaa oivan mahdollisuuden osallistua koko suomalaisen teollisuuden ja yhteiskunnan tulevaisuuden energiaratkaisujen kehittämiseen.

Kilpailukutsu lähetetään energia-alan korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat suuntautuneet erityisesti aurinkoenergiaan. Kilpailuun voi osallistua enintään kolmen hengen ryhmällä. Kilpailun voittaja julkistetaan 7.1.2019. Voittaja saa palkinnoksi matkan Saksan Münchenissä toukokuussa 2019 järjestettäville Intersolar Europe -aurinkovoimamessuille (messu-sivusto: https://www.intersolar.de/en/for-exhibitors/overview/quick-facts.html).

Kaikissa Atrian tuotteissa on ripaus aurinkoenergiaa

Atrialla vastuullisen ruoantuotannon lähtökohta on raaka-aineiden sekä valmiiden tuotteiden maku, terveellisyys, turvallisuus, käytettävyys sekä tuotannon ympäristövaikutuksen vähentäminen. Parhaiten Atria pystyy vaikuttamaan energian ja veden kulutukseen sekä jätteiden ja ruokahävikin syntymiseen.

Atria tavoittelee uusiutuvan energian käyttöä ja edistää myös uuden teknologian kehittämistä. Atria toimiikin edelläkävijänä aurinkosähkön teollisessa käyttöönotossa. Nurmon tuotantolaitoksen alueella sijaitseva aurinkosähköpuisto on Suomen suurin teollisen mittaluokan aurinkosähköpuisto. Sen kautta on mahdollista ennakkoluulottomasti kehittää aurinkoenergian monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

 

Tutustu ja osallistu: atria.fi/atrianaurinko