Jokainen meistä on kokenut sen hetken, kun tilillä ei ole yhtään rahaa, mutta päivällä olisi rahalle vielä tarve. Me saatamme laskea taloutemme eurot tarkasti, ja suunnitella eteenpäin useitakin päiviä, mutta kuitenkin välillä tulee tilanteita, joissa tarvitaan ulkopuolista rahoitusta – pientä lainaa, joka auttaa eteenpäin arjessa. Jos sitten lähdet hakemaan lainaa, hae vain sen verran kuin oikeasti tarvitset, sillä se laina pitää aina maksaa takaisin korkoineen.

Sweepbank on luottokortti puhelimessasi

Sweepbank kuulostaa todella eksoottiselta vaihtoehdolta, mutta kyseessä on kuitenkin täysin suomalaislähtöinen lainoittaja Ferratum Group, joka kansainvälistyessäään muuttui Multudeksi ja tarjoaa nyt kansainvälisesti Sweepbankin Mastercard luottokorttia, missä on 8000 euron maksimiluottoraja ja 60 päivän koroton maksuaika kortilla tehdyille ostoksille. Luottokorttia voi hakea SweepBankin pankkisovelluksessa. Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias ja asua vakituisesti Suomessa. Pankki luonnollisesti tarkistaa asiakkaan maksukyvyn velan takaisinmaksun suhteen. Sweepbank ei peri avausmaksua eikä kuukausi- tai vuosimaksuja.

Esimerkki:
1500 euron luotto:
Nimelliskorko 19,9%, todellinen vuosikorko 21,82%.
Takaisinmaksu 12 kuukauden maksuerissä (138,88€) kuukauden välein. Näin ollen kokonaiskustannus on 1 666,56€, josta kulujen osuus on 166,56€.

SweepBankin luottokortti

  • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
  • Korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää kaikille ostoille 
  • Nopea luoton käsittely ja virtuaalinen luottokortti valmis käyttöön samantien
  • Helppo, turvallinen ja nopea maksaminen Apple Paylla tai NFC-toimintaa käyttäen (pian pystymme tarjoamaan myös Google Payta Android-puhelimille)
     

Miten luottokorttia haetaan:

Älypuhelin tuli ja valloitti arkemme

Me kaikki tiedämme, että älypuhelin tuli arkeemme vuosia sitten, ja näiden vuosien aikana se on vähitellen valloittanut entistä suuremman osan arkemme askareita. Se on kameramme, muistiomme, kalenterimme, kaverimme, myös maksuväline.

Arjenluksusta omaan kotiin

Ei kaikki kodin luksustuotteet enää tänä päivänä välttämättä maksa maltaita. Osan kodin ja arjen luksustuotteista ovat saatavilla ihan tavallisista verkkokaupoista, mutta tuovat mukanaan sitä aina välillä tarvittua pientä luksusta oman kodin arkeen. Totta kai perinteiset luksusmerkit pitävät pintansa myös 2020-luvulla, vaikka nykyaikaan on tullut perinteisen luksuksen ohelle myös digitaalinen luksus – joka onkin sitten aivan oma lukunsa kokonaan.

Kahvia vai teetä?

Kumpaa sinä juot – kahvia vai teetä? Vai puuttuuko sinulta molemmat arjestasi? Ja vielä, jos olet kahvinjuoja, niin teetkö itse kahvin alusta loppuun pidemmän kaavan kautta, vai käytätkö suomalaisille tutuinta kahvinvalmistustapaa eli suodatinkahvia, vai oletko peräti pikakahvin ystävä? Pikakahvi on kahvi, joka on ollut markkinoilla muutaman vuosikymmenen, ja nykyiset kahvikapselit ovat yksi sen ilmentymä. Kapselikahvit ovat myös markkinoille tullessaan tuoneet tarjolle entistä enemmän kahvilaatuja, ja samalla kahvimakuja yhdistelemällä kahviin mm. suklaata ja erilaisia aromeja.

Suoratoiston maailmasta

Suomalaisille on entistä enemmän valinnanvaraa suoratoistokanavien tarjonnassa. Sarjoja tulee ja menee, ja monet jäävät eri kanaville pyörimään myös uusintoina. Yksi monista yleisön suosikeista nuorien parissa on ollut Singletown Suomi, jonka arvostelun voit lukea tuosta Nettiruutu.fi:n linkistä. Suoratoistokanavat ovat tuoneet mukanaan myös paljon uutta urheiluun seurattavaksi, ja mikäs siinä, kun aikuisten vapaa-aika on viime vuosina vain kasvanut.