Yrityksille suunnatut omalla logolla varustetut vaatteet ovat erinomainen keino lisätä brändin tunnettavuutta ja yhtenäisyyttä. Ne toimivat sekä työvaatteina että markkinointimateriaalina. Tällaiset vaatteet voivat sisältää yrityksen nimen, logon, iskulauseen tai muita brändiin liittyviä graafisia elementtejä. Yleisesti yritysvaatteita käytetään messuilla, erilaisissa tapahtumissa tai työpaikalla, jolloin ne auttavat henkilökuntaa erottumaan ja edustamaan yritystä ammattimaisesti.

Suosittuja yritysvaatteita logolla ovat esimerkiksi t-paidat, hupparit, takit ja lippikset. Valittaessa vaatteita on tärkeää kiinnittää huomiota niiden laatuun, painatustekniikkaan ja käyttötarkoitukseen. Laadukkaat materiaalit ja hyvin toteutettu logo takaavat, että vaatteet kestävät käyttöä ja pesua säilyttäen samalla logon laadun ja ulkonäön.

Vaatteiden ja logon valinta

Yrityksen logolla varustettujen vaatteiden valinnassa on otettava huomioon monia tekijöitä. Vaatteiden tyylin ja mallin tulee vastata kohderyhmää ja käyttötarkoitusta. Esimerkiksi ulkotyöhön suunnatut vaatteet vaativat kestävyyttä ja säänkestävyyttä, kun taas sisätiloissa tai messuilla käytettävät vaatteet voivat keskittyä enemmän mukavuuteen ja tyylikkyyteen.

Logon suunnittelu ja sijoittelu vaatteisiin vaatii huomiota logon näkyvyyden ja tunnistettavuuden suhteen. Logon tulee olla selkeä ja helposti tunnistettava, mutta samalla sen tulee sopia vaatteen t

yyliin ja muotoiluun. Painatusmenetelmän valinta riippuu logon ja vaatteen tyypistä. Yleisiä menetelmiä ovat silkkipaino, brodeeraus ja lämpösiirto, joista jokainen tarjoaa erilaisia etuja riippuen halutusta lopputuloksesta.

Logon suunnittelu ja merkitys

Yrityksen logo on tärkeä osa sen brändi-identiteettiä. Hyvin suunniteltu logo on tunnistettava ja välittää yrityksen arvoja ja palveluita. Logon suunnittelussa tulee ottaa huomioon sen soveltuvuus eri käyttöyhteyksiin, kuten verkkosivuille, käyntikortteihin ja erityisesti vaatteisiin. Vaatteisiin tarkoitetun logon tulisi olla riittävän yksinkertainen toimiakseen pienissä mittasuhteissa, mutta tarpeeksi yksityiskohtainen erottuakseen.

Värien ja fonttien valinta vaikuttaa suuresti logon vaikutelmaan. Värien tulisi sopia yhteen yrityksen muiden värien kanssa ja fontin tulee olla helposti luettava sekä suurissa että pienissä ko’oissa. Logon suunnittelussa kannattaa myös ottaa huomioon kohderyhmä ja toimiala, jotta logo vastaa kohderyhmän odotuksia ja mieltymyksiä.

Painatustekniikat

Painatustekniikat ovat keskeisiä tekijöitä yritysvaatteissa. Painatustekniikoita on useita, ja niiden valinta riippuu halutusta lopputuloksesta, vaatteen materiaalista ja budjetista. Omalogo tuottaa vaatemerkinnät lämpöprässillä joko suoraan siihen tarkoitetulla värillisellä tekstiilivinyylillä tai tulostamme nelivärilogon tekstiilivinyylille ja painamme sen vaatteeseen.
(tekstiilivärit: valkoinen, musta, vaalean harmaa, keltainen, oranssi, punainen, pnkki, taivaan sininen, royal sininen, navy sininen, vihreä, tumman vihreä, ruskea, neon keltainen, neon oranssi, neon vihreä, neon pinkki, hopea, kultainen)

Lista suosituista yritysvaatteista logolla

  1. T-paidat: Edullisia ja monikäyttöisiä, sopivat laajalle kohderyhmälle.
  2. Hupparit: Mukavuutta ja tyylikkyyttä tarjoavat vaihtoehdot, erityisesti rennommissa työympäristöissä.
  3. Pikeepaidat: Ammattimaiset ja edustavat, ihanteelliset asiakaspalveluun ja erilaisiin tapahtumiin.
  4. Softshell-takit: Säänkestävät ja kestävät, erinomaiset ulkotyöhön.
  5. Lippikset ja hatut: Lisäävät näkyvyyttä ja tunnistettavuutta ulkotiloissa.
  6. Kauluspaidat: Sopivat erinomaisesti toimistoympäristöön, tarjoavat virallisen ilmeen.
  7. Kangaskassit: Käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä mainoslahjoja.
  8. Esiliinat: Ihanteelliset valinnat ravintola- ja kauppa-alan työntekijöille.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.