Virolainen rahoitusteknologian startup-yritys Wallester on aloittanut pilottihankkeen innovatiivisella pilvipohjaisella palvelualustallaan uusien lähimaksumenetelmien kehittämiseksi. Testausvaiheessa yritys käyttää Visa-lähimaksukortteja, joissa hyödynnetään SFF:ää (small form factor) ja itsekiinnittyvää kalvoa, jolloin ne voidaan kiinnittää käytännössä mille tahansa pinnalle.

Olemme tunnistaneet yritysasiakkaidemme tarpeen tarjota asiakkailleen lisämukavuutta ja joustavuutta koko maksutapahtumaprosessiin, myös mahdollisuuden käyttää lähimaksua. Olemme iloisia voidessamme lanseerata lähimaksutarrat palvelualustallamme, jota olemme kehittäneet kaiken tyyppisten korttimaksujen tukemiseen, toteaa Wallesterin toimitusjohtaja Ahto Pärl.

Wallester aikoo lähitulevaisuudessa lisätä tuotevalikoimaansa muitakin teknologioita, kun se laajentaa tarjontaansa perinteisten muovikorttituotteiden ulkopuolelle. Asiakkaita hyödyttääkseen Wallester on sitoutunut digitaaliseen tuotekehitykseen, mukaan lukien pienikokoiset (SIM-kokoiset) päällä pidettävät lähimaksuratkaisut sekä innovatiiviset turvateknologiat, kuten Visa Token Service (VTS) ‑ratkaisu, jota voidaan käyttää Apple Payn kanssa.

Uskomme, että uudet digitaaliset maksuteknologiat muuttavat markkinoita ja hallitsevat tulevaa tuotetarjontaa Euroopassa, jossa ne ovat jo nykyiselläänkin mukana suurimmassa osassa maksutapahtumia. Jatkamme ratkaisujen kehittämistä uudistuville markkinoille ja aiomme luoda innovatiivisen ja päivitetyn alustan, jossa on enemmän ominaisuuksia. Lähimaksutarra on vasta alkua, Pärl jatkaa.