Lohjalainen Three Plus Group Oy on ostanut oululaisen verkkokoulutuspalveluja tarjoavan Navicre Oy:n koko osakekannan. Kauppa solmittiin maanantaina 16.10.2017 Lohjalla. Yhtiön omistanut Pasi Anttila jatkaa edelleen yhtiön toimitusjohtajana.

Navicren osto on osa TPG-konsernin kasvusuunnitelmaa. TPG myi keväällä suurimman tytäryhtiönsä Verkavet Oy:n ja sen mukana seitsemän pieneläinklinikan Tuhatjalka -ketjun. Konserni keskittyy ohjelmistopalveluihin.

TPG:llä on ennestään tytäryhtiöt Finnish Net Solutions Oy Suomessa sekä Estonian Net Solutions OÜ Virossa.

Konsernin tavoite on kasvaa eläinlääkärien ja pieneläinklinikoiden potilasohjelmistoissa Euroopan markkinajohtajaksi. Kotimaassa tavoitteena on nousta fysioterapia- ja muita terapiapalveluja tarjoavien yritysten potilasohjelmistojen ykköseksi.

”TPG-konsernin resursseja hyödyntäen Navicren tuotekehitykseen ja myyntiin saadaan lisää vauhtia. Uskomme, että kauppa on hyvä uutinen myös meidän Diarium -asiakkaille. Terveydenhuollon sektorilla on jatkuva koulutustarve ja verkossa tapahtuva koulutus säästää kustannuksia. Myös Navicren vahva tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvä osaaminen kiinnostaa meitä.”, Navicren hallituksen puheenjohtajaksi nimitetty Finnish Net Solutions Oy:n varatoimitusjohtaja Olli Venemies arvioi.

Kauppa ei aiheuta välittömiä muutoksia Navicren toimintaan. Yhtiössä työskentelee neljä henkilöä. Navicre Oy:n liikevaihto oli viime vuonna noin 260.000 euroa. TPG-konsernissa työskentelee hiukan yli 50 henkilöä. TPG-konsernin ohjelmistopalveluiden liikevaihto tulee tänä vuonna Navicre mukaan lukien olemaan noin 3,5 miljoonaa.

 

Lisätietoja:

Olli Venemies
Navicre Oy hallituksen pj.
+358 440 731 192
olli.venemies@fns.fi

Pasi Anttila
Navicre Oy toimitusjohtaja
+358 44 5515 650
pa­si.ant­ti­la@na­vic­re.com