Telia on tunnettu tarjoamistaan monipuolisista liittymistä ja kattavista palveluistaan, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Yhtiön valikoima ulottuu käyttäjäystävällisistä mobiililiittymistä tehokkaisiin kiinteän verkon laajakaistayhteyksiin, mukanaan tuoden innovatiivisia ominaisuuksia ja teknologian uusimpia saavutuksia.

Mobiililiittymät jokaiseen elämäntilanteeseen

Telia tarjoaa laajan valikoiman mobiililiittymiä, jotka sopivat niin arjen perustarpeisiin kuin intensiiviseen datan käyttöön. Asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman liittymän, olipa kyseessä sitten rajattomasti dataa tarjoava liittymä tai edullisempi vaihtoehto peruskäyttöön. Telian liittymät tarjoavat joustavuutta ja mukautuvuutta, vastaten kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Kiinteä laajakaista – Luotettavuutta ja nopeutta

Telian kiinteä laajakaista takaa vankan ja nopean internet-yhteyden kotiin tai yritykselle. Laajakaistapalveluista löytyy vaihtoehtoja eri nopeusluokissa, mahdollistaen sujuvan netinkäytön niin kevyessä selailussa kuin raskaammassakin datasiirrossa. Telian laajakaistaratkaisut ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja nopeudestaan, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin yksityiskäyttäjille kuin yrityksillekin.

5G-verkko – Tulevaisuuden teknologiaa tänään

Telia on eturintamassa tuomassa 5G-teknologiaa suomalaisille kuluttajille. 5G-verkko tarjoaa huomattavasti nopeammat yhteydet ja vähäisemmän viiveen, mikä avaa uusia mahdollisuuksia niin viihteen kuin työelämänkin saralla. Telian 5G-verkko on jatkuvasti laajeneva, tuoden nopeat ja luotettavat yhteydet yhä useammalle suomalaiselle.

Asiakaspalvelu ja tukipalvelut – Telian vahvuus

Telian asiakaspalvelu ja tukipalvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kattavaa tukea ja neuvontaa, olipa kyse sitten teknisistä ongelmista, liittymän valinnasta tai uusien palveluiden käyttöönotosta. Telian digitaaliset työkalut ja sovellukset tekevät liittymän hallinnasta ja käytöstä helppoa ja käyttäjäystävällistä.

Telia pyrkii jatkuvasti kehittämään ja parantamaan palveluitaan, pysyäkseen teknologian kehityksen kärjessä ja tarjotakseen asiakkailleen parhaat mahdolliset yhteysratkaisut. Yhtiön monipuoliset liittymät ja kattavat palvelut ovat omiaan vastaamaan nykyaikaisen yhteiskunnan vaatimuksiin ja tarjoamaan asiakkaille sujuvaa ja vaivatonta kommunikointia ja tiedonsiirtoa.