Jos eläisimme vanhan tyylin talvea, meillä olisi Etelä-Suomessakin valkoiset hanget ja sitä kautta valoisampaa – mutta jo usean vuoden ja talven ajan, talvet ovat olleet lähes lumettomia lukuunottamatta ehkä paria viikkoa koko talven aikana. Se tarkoittaa, että myös Etelä-Suomessa on lähes koko ajan pimeää tai ainakin hämärää ja sitä varten jalankulkijoiden pitäisi huolehtia enemmän näkyvyydestään pimeällä.

Lohjalainen OmaLogo Oy tarjoaa yrityksille vaatemerkkauksia mutta samalla myy myös heijastimilla varustettuja vaatteita kenelle vain. Tänä talvena uutuustuotteita ovat olleet mm. heijastinpipot, joita on saatavilla niin lapsille kuin aikuisille suoraan hyllytavarana.

Heijastinpipojen lisäksi hyvää turvaa pimeässä ja hämärässä liikkuville saa laittamalla päällysvaatteiden päälle kunnon heijastinliivit. Ainakin autoilijat näkevät sen jälkeen.

..ja itseasiassa jos tuntuu että heijastinpipo ei ole se oma asuste päähän, niin on saatavilla myös heijastinlippiksiä…

Kaikki nämä heijastintuotteet ovat saatavilla sellaisenaan tai sitten tilaavan yrityksen logolla tai tekstillä varustettuna www.omalogo.fi ja www.facebook.com/omalogo