Ensimmäistä kertaa järjestettävä SijoitusSummit kokoaa syyskuussa pörssiyhtiöt, sijoituspalveluja tarjoavat yhtiöt, sijoitusalan asiantuntijat ja sijoittamisesta kiinnostuneet samaan tapahtumaan. Kolmiviikkoinen verkossa järjestettävä SijoitusSummit tarjoaa osallistujille maksutta laajan katsauksen eri sijoitusmuotoihin ja -instrumentteihin ja pörssiyhtiöihin.

Jasmin Hamid, sijoitusbloggaaja, aktiivisijoittaja, juontaja, näyttelijä

Sijoitussummit tuo pörssiyhtiöiden johdon poikkeuksellisen lähelle sijoittajaa. Vihdoin myös yksityissijoittaja pääsee omasta asuinpaikastaan riippumatta kuulemaan yhtiöiden johdon viimeisimmät näkemykset. Tämän lisäksi tulee olemaan mielenkiintoista keskustella sijoituspalveluita tarjoavien yhtiöiden kanssa sijoittamisen tuoreimmista trendeistä sekä sijoitusratkaisuista. Odotan innolla myös asiantuntijoiden ja analyytikoiden katsauksia ajankohtaiseen markkinatilanteeseen helposti lähestyttävän keskustelun kautta. Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen ja monipuoliseen sijoitustapahtumaan!

Syyskuun 3. päivä käynnistyvä SijoitusSummit aikoo houkutella verkkosivuilleen yli 10 000 sijoittajaa ja sijoittamisesta kiinnostunutta. Tapahtuman taustalla vaikuttavat muun muassa TerveysSummitin perustaja Sami Vesamo ja varainhoito- ja finanssialalla pitkän uran tehnyt Marko Riionheimo ja projektipäällikkö Pauli Nepponen. Tapahtuma järjestetään yhdessä Osakesäästäjien keskusliiton, Suomen Vuokranantajat ry:n ja Nuoret Osakesäästäjät ry:n kanssa.

Tapahtumassa on tarjolla tietoa osakesijoittamisesta, listaamattomista yhtiöistä, rahastoista, kiinteistösijoittamisesta ja jalometalleista sekä kryptovaluutoista.

Perustimme SijoitusSummitin, koska haluamme auttaa suomalaisia saamaan helposti tietoa sijoittumisesta ja vaurastumisesta. Valitsimme tapahtumapaikaksi verkon, jotta jokaisella on mahdollisuus seurata ohjelmaa omien aikataulujensa mukaan. Olemme huomanneet, että fyysisissä tapahtumissa jää usein mielenkiintoisia puheenvuoroja väliin, koska ohjelmaa on samanaikaisesti useilla eri lavoilla tai paikalle ei ylipäätään ehdi juuri tapahtumapäivänä, SijoitusSummitin partner Sami Vesamo kertoo.

SijoitusSummitin sivuilla julkaistaan 3.9. – 23.9. joka päivä uutta videomateriaalia, joissa haastattelijana toimii sijoitusbloggaajana ja näyttelijänä tunnettu Jasmin Hamid. Hän on erityisen innossaan siitä, että SijoitusSummittiin on saanut mukaan iso joukko merkittäviä kotimaisia pörssiyhtiöitä, kuten Cargotec, Kesko, YIT ja Terveystalo.

SijoitusSummit tuo pörssiyhtiöiden johdon poikkeuksellisen lähelle sijoittajaa. Vihdoinkin yksityissijoittaja voi asuinpaikastaan riippumatta kuulla yhtiöiden johdon viimeisimmät näkemykset. Lisäksi on mielenkiintoista saada keskustella sijoituspalveluita tarjoavien yhtiöiden kanssa sijoittamisen tuoreimmista trendeistä ja sijoitusratkaisuista, Hamid sanoo.

Puhujien joukossa on suomalaisen sijoitusmaailman tunnetuimpia nimiä, kuten osakestrategi Jukka Oksaharju, Nordnetin maajohtaja Suvi Tuppurainen, Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman ja Timo Rothovius Osakesäästäjien keskusliitosta.

Tapahtumaan voi rekisteröityä maksutta jo nyt osoitteessa www.sijoitussummit.fi. Tapahtuman puhujat, yhteistyökumppanit, mukana olevat pörssiyhtiöt ja sijoituspalvelujen tarjoajat on myös julkaistu verkkosivuilla.