Ensi vuonna 20 vuotta täyttävä ravintola Ismet Nummela on viime vuosina uudistanut itseään suunnitelmallisesti. Vuoden 2016 syksyllä tehtiin ravintolan sisätiloissa täysi remontti, jossa uudistettiin kaikki pinnat, kalusteet, wc-tilat ja keittiö, ja jo silloin päätettiin ravintolan seuraavista askeleista. Nuo uudet askeleet otettiin tänä keväänä. Ensin ravintolan keittiöön asennettiin hiiligrilli ja ravintolan ilmanvaihtoa parannettiin. Nyt hiiligrilli on ollut käytössä muutaman viikon, ja asiakkaat ovat ottaneet uutuuden hyvin omakseen.

Tuomme hiiligrillille oman BBQ- ja saslik-listan vielä tämän kevään aikana, eli myös ruokalistamme uudistuu muiden uudistusten mukana, kertoo ravintoloitsija Ali Kuzu.

Kohta 20 vuotta täynnä

Aloittaessaan ravintolan vuonna 1999 oli Alilla tavoitteena tehdä alueen paras pitseria ja kebabravintola, ja tuon tavoitteen ravintola on mielestään saavuttanut hyvin.

Näillä uudistuksilla, joita olemme ravintolaan tehneet viimeisen parin vuoden aikana, on lopullisena tavoitteena ollut kehittää ravintolastamme entistä monipuolisempi koko perheen ravintola, jossa voit aivan hyvin käydä päivällä lounaalla ja illalla illallisella tai muuten vain istumassa aikaa. Varsinkin viimeiset uudistukset tulevat tukemaan tätä illanistumisajatusta.

Uuden terassin avajaiset

Nyt huhtikuussa ravintola avaa lasitetun terassinsa juuri sopivasti terassikauden avajaisiin. Terassin VIP-avajaiset ovat ravintolassa torstaina 5.4., jonka jälkeen terassi on avoinna kaikille asiakkaille. Terassin avaus tuo tullessaan ravintolaan myös uuden viinilistan sekä 400 pullon viinikaapin, joka täytetään uuden viinilistan tarjoamilla mahdollisuuksilla.

Viinilista on koostettu ruoan ympärille, joten jokaiselle ruokalajille löytyy siihen sopiva viini. Listalla on niin kuohuvaa kuin myös puna- ja valkoviinejä myös seurustelujuomaksi.

Uusi 49 m2 terassi tuo ravintolaan 38 uutta asiakaspaikkaa ja entistä viihtyisimmät ravintolatilat. Uuden terassin rakentamisessa on ollut vahvasti mukana myös sisustan remontoinut Kalustesektori Oy, jota ravintoloitsija Kuzu haluaa julkisesti kiittää oivasti työstä- nyt ravintolan sisätilan sisustusmaailma ja olemus jatkuu myös terassille.

Me haluamme olla koko perheen ravintola aivan pienistä asiakkaista vanhuksiin saakka ja siksi ruokalistamme sekä ravintolamme kehittyy ja paranee entisestään.

Ravintoloitsija Ali Kuzu kutsuu mielellään ihmiset tutustumaan ravintolaan ja syömään hyvin.