Tämän viikon vieraskohde löytyy ottelusta Southampton vs. West Bromwich.
Southampton ei tahdo löytää virettään ei sitten millään ja tässä olisi vierailla yllätyksen paikka. Ei WBA:kaan ole liian hyvin pelannut, mutta sillä on tässä mahdollisuutensa.
Soton valmentaja Mauricio Pellegrino nosti loukkaantuneena olleen Manolo Gabbiadinin pelaavaan kokoonpanoon ja Manolo iski heti kaksi maalia ja varmisti 2-2 tasapelin Newcastlea vastaan. Southamptonin peli ei kuitenkaan ole täysin uomissaan. Newcastleakin vastaan Sotonilla oli vähän tuuriakin eikä peli ollut hallussa kuin parikymmentä minuuttia koko ottelusta ja sen myönsi myös valmentaja Pellegrino.
WBA:n valmentaja Tony Pulis ehti melkein jo juhlia voittoa edellisessä ottelussa Watfordia vastaan mutta viime minuuttien tasoitus vei ilon.
WBA haki vieraspisteen maanantai-illan ottelussa Leicesterin vieraana kun Nacer Chadli teki vieraiden avausmaalin. Tuokin ottelu päättyi sitten 80 minuutin kotijoukkueen maalilla tasapeliin, joten Tony Pulis on jo näistä aika kokenut.
Kaksi vierastasapeliä takana niin lauantaina uskallamme lähteä odottamaan WBA:lle vierasvoittoa.