Organisaatiot luopumassa Overwatch tiimeistään?

Related image

Splyce on Pohjois-Amerikkalainen vuonna 2015 perustettu eUrheilu-organisaatio, joka on tähän mennessä parhaiten tunnettu Counter-Strike: Global Offensive pelistä ja viimeaikoina myös Overwatchista. Tänä aamuna Splyce:n toimitusjohtaja, sekä perustaja Marty Strenczewilk kuitenkin ilmoitti, että organisaatio on toistaiseksi luopumassa OW-tiimistään.

Viimeisten viikkojen aikana myös mm. compLexity, Denial, sekä Red Reserve ovat kertoneet julkisuuteen luopuvansa Overwatch kokoonapanoistaan. Samaan listaan kuuluu myös TSM, joka ilmoitti ettei se aio toistaiseksi hankkia omaa Overwatch tiimiä.

Tällä hetkellä Overwatch turnauksien tarjonta on melko heikkoa. Splycen Strenczewilkin mukaan pelaajille on tarjolla vain ”Muutamia 5-10 tuhannen dollarin turnauksia silloin tällöin, ei juuri muuta”. ”Muutamien turnauksien lisäksi Overwatch ei tarjoa pelaajilleen juurikaan kovatasoisempaa kilpailullista alustaa, joka on aiheuttanut hankaluuksia sekä organisaatiolle, että pelaajille. Muun muassa näiden syiden takia tällä hetkellä ei ole järkevää käyttää turhaan resursseja Overwatchiin”…

 

LUE JUTTU LOPPUU:  https://eurheilu.org/organisaatiot-luopumassa-urakalla-overwatch-tiimeistaan/

Lähteet: dotesports, Splyce, eurheilu.org.