Oletko miettinyt puhelinliittymän vaihtamista – tai vaikka et olisi aktiivisesti sitä miettinyt, niin nyt Telialla on sellainen tarjous, jota oikeasti jo kannattaa harkita!

Vaihda liittymäsi Telialle – saat huolettoman liittymän ja C Moren sisällöt huippuedullisesti. Lisäksi valittuihin liittymiin kaupan päälle 30 €:n Lidl-lahjakortti.

Lahjakorttietu on voimassa vain numeronsiirtoihin Telialle.

  • Nämä edut vain netistä
  • Ei määräaikaisuutta
  • Rajaton 4G- tai 5G-netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa, sekä reilu määrä EU/ETA-nettiä
  • Mukaan halutessasi C More jopa 12 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk)
  • Valittuihin liittymiin kaupan päälle 30 €:n Lidl-lahjakortti

Edut koskevat vain numeronsiirtoja Telialle* ja ne saa vain tämän sivun kautta verkkokaupasta. Liittymäasiakkaan etuna pääset katsomaan C Morea edullisemmin – kokeile C Morea 3 kk 0 € tai 5G-liittymäasiakkaana 12 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk). Tutustu C More -etuihin

*Lahjakorttietu ei koske numeronsiirtoja Telia Dot-liittymistä.

Lahjakorttietu

Lahjakortti toimitetaan postitse 30.11.2022 mennessä, edellyttäen että siirretty liittymä on edelleen käytössä, sopimus Telian kanssa voimassa, ensimmäinen lasku on maksettu eikä liittymällä ole käynnistettyä numeronsiirtoa toiselle operaattorille. Lisäksi jos liittymän siirto ei toteudu tai numeronsiirto perutaan, lahjakorttia ei toimiteta.

Lisätietoja lahjakortista:

  • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi ja käyttämättä jäänyttä lahjakorttia ei hyvitetä.
  • Etu koskee numeronsiirtoja Telialle. Etu voimassa Telian verkkokaupassa ajalla 29.8. – 25.9.2022. Asiakkaalle voidaan myöntää 12 kk seurantajakson aikana vain yksi lahjakortti per liittymänumero.

Numerosi säilyy samana jos vain niin haluat

Voit myös tilata täysin uuden numeron. Telia hoitaa tilauksesi jälkeen puolestasi kaiken valmiiksi. Sinun täytyy vain asentaa kotiisi saapuva SIM-kortti laitteeseen. Telia ilmoittaa tekstiviestillä, milloin liittymä aktivoituu tai voit tilausvaiheessa halutessasi määrittää tarkemman ajankohdan aktivoitumiselle.

Cmore syyskuussa

SARJOJA: mm. C More -alkuperäissarja Rantabaari, Walter Presents -sarjat Just One Look ja Unbroken, palkittu rikostarina Appropriate Adult sekä nuorten sarja Astrid & Lilly Save the World.

ELOKUVIA: mm. dokumentti This is Joan Collins, palkintoja kahminut musikaali La La Land, kiitetty kauhuleffa Hereditary – pahan perintö, Emily Bluntin tähdittämä Nainen junassa sekä kolme Ghostbusters- ja Hobitti -elokuvaa.

URHEILUA: mm. kiekkokaudet käynnistyvät Liigassa, Mestiksessä, CHL:ssä ja SHL:ssä, ennätystiiviiseen tahtiin pelattava jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe alkaa, Timanttiliigan finaalit Zürichissä, MM-rallin mestaruustaisto kiihtyy.

Neloselta uutta

Temptation Island Suomi 2022 eli uusi kausi alkaa aivan näillä näppäimillä, mutta tämän kertainen kausi on hieman erilainen kuin edelliset – mitä sitten on muuttunut, vai onko ohjelmassa mukana olevien pariskuntien iät ja pitkät suhteet se ainoa muuttunut tekijä? Tsekkaa lisää: Temptation Island 202