Yli 20 vuotta Tammisaaressa ja Karjaalla toiminut kenkäkauppa Wild Shoe uudistuu Karjaalla. Liike siirtyy kevättalven aikana kappaleen matkaa etelään osoitteessa Kauppiaankatu 3 sijaitsevaan, useamman kaupan liikekiinteistöön ja samaan liikepaikkaan, jossa Wild Shoe on toiminut takavuosina aiemminkin.

Uudistunut Karjaan liike avataan maaliskuun alkupuolella. Muuttoon ryhdytään, koska yrityksellä on uusia lisätilaa vaativia toimintoja, ja myös Wild Shoen jalkinevalikoima on kasvanut. Uudessa liiketilassa tulee olemaan myyntipinta-alaa yli 60 neliömetriä nykyistä enemmän. Samalla myymälän ilme saadaan avarammaksi ja valoisammaksi ja varastotilatkin laajenevat.


-Uudistuminen on välttämätöntä muuttuvassa maailmassa, jotta ihmisten kiinnostus säilyy ja paikallinen kenkäkauppa nähdään jatkossakin houkuttelevana. Tärkeä syy muuttoon on myös toimintamme laajeneminen. Esimerkiksi verkkokaupasta tilattujen tuotteiden pakkaamiseen tarvitaan tarpeeksi suuret ja toimivat tilat, toimitusjohtaja Tapio Viljanen sanoo.


Wild Shoe on myös kotimaisen Sievi-jalkinevalmistajan valtuuttama jälleenmyyjä. Yrityksen hallinnoima verkkokauppa www.sievinet.fi palvelee maan laajimmalla Sievi-kenkien valikoimalla, josta löytyy tyylikkäät vapaa-ajan kengät sekä laadukkaat turva- ja ammattijalkineet. Wild Shoe on myynyt Sievin jalkineita jo useita vuosia.