Locotech Oy on 14.11.2018 lähtien Illusive Networksin ensimmäinen virallinen toimittaja Suomessa. Tämä tarkoittaa, että tällä hetkellä ainoastaan Locotech Oy toimittaa Illusive Networksin ratkaisut omatoimisesti.

– Kyberhyökkäysten kehittyessä ja samanaikaisesti niiden automatisoidun toteuttamisen halventuminen alleviivaavat entisestään tietoturvan ajantasaisuuden roolia. Organisaatiot tarvitsevat kumppania, joka pystyy nopeasti ja kustannustehokkaasti turvaamaan organisaatiot näiltä uhilta. Illusive Networksin ja Locotech Oy:n yhteistyö on taas yksi todiste Locotech Oy:n syvästä erikoisosaamisesta, jonka avulla pystymme auttamaan organisaatioita heidän liiketoimintansa turvaamisessa tietoturvauhilta, sanoo Locotech Oy:n teknologiajohtaja Tom Laitinen.

Illusive Networksin ratkaisut edustavat seuraavan sukupolven tietoturvasuojaa. Illusive Networksin todella kehittynyt ja ainutlaatuinen tekoäly yhdessä sen suojausmekanismien kanssa luo kattavan suojan organisaatioiden verkoissa mahdollisesti tapahtuvaa käyttäjätunnusten väärinkäyttöä, ns. lateraalista liikettä vastaan. Poikkeuksellisen tehokas suojaus perustuu todella nopeaan tunkeilijan tunnistamiseen sekä jopa täysin automatisoituun jatkotoimenpiteiden eskalointiin.

Ratkaisut eivät kuitenkaan korvaa palomuurien tai päälaitesuojauksen roolia, vaan tarjoavat merkittävän lisäsuojakerroksen organisaatioiden verkkojen turvaamisessa kehittyneiltä, kohdistetuilta hyökkäyksiltä. Harhautuspohjainen teknologia (Deception teknologia) on vain yksi tärkeä osa organisaatioiden tietoturvaa. Tarjoamalla tavat ja työkalut tunnistaa ja estää usein piilossa tapahtuva, jopa luotetun käyttäjän suorittama haitallinen toiminta verkossa. Illusive Networks täyttää tämän kriittisen puutteen tietoturvassa.

Tietoturvan kokonaiskuvaa yksityiskohtia unohtamatta

– Locotech Oy:n laajassa palveluvalikoimassa ovat tietoturvaratkaisut ensisijaisessa roolissa. Yhteistyö Illusive Networksin kanssa on luonnollinen jatkumo nykyistä tarjoomaa täydentämään. Tietoturva on moniulotteinen aihe, joka pitää käsitellä kokonaisuutena jottei mitään jää huomioimatta. Tämä vaatii asiantuntijoiltamme jatkuvaa kouluttautumista sekä kehittymistä, joka onneksi on osa koko yrityksemme kulttuuria. Näin takaamme edellytykset palvella asiakkaitamme moderneilla ratkaisuilla, nopeasti ja joustavasti. Pyrimme lisäämään ratkaisutarjontaamme harkiten. Kun valikoimaamme päätetään ottaa uutta teknologiaa, perehdymme siihen erittäin syvällisesti. Näin teimme myös Illusive Networksin suhteen. Päämiehen myöntämä sertifiointi on vahva todiste osaamisestamme, toteaa Locotech Oy:n toimitusjohtaja Peter Laxström.

Locotech Oy on vuonna 1996 Helsingissä perustettu tietoturvayhtiö. Locotech Oy tunnetaan palvelevanatietoturvan suunnannäyttäjänä, jolla on erittäin vahva teknologiaosaaminen. Illusive Networks on vuonna 2014 perustettu seuraavan sukupolven tietoturvayhtiö, joka on noussut lyhyessä ajassa erittäin arvostetuksi toimijaksi tietoturvan ammattilaisten joukossa kehittyneen deception-teknologiansa ansiosta.