Suomalaisilla kivijalkakauppiailla on nyt mahdollisuus saada liikkeensä ja tuotteensa esille verkkokauppayhteisössä, joka tukee maksuttomalla avauskampanjallaan suomalaisia pienyrittäjiä kautta maan. Kivijalka.net on koko Suomen kivijalkakauppojen asialla.

Yrittäjien Kivijalka.net Oy, jolla on verkossa jo 683 kivijalkakauppiasta ja 1010 myymäläesittelyä, on avannut nyt myös kivijalkakauppiaille kohdennetun palvelevan verkkokauppapaikan osoitteessa kivijalka.net. Kivijalka.netin verkkokaupassa kivijalkayrittäjä ei saa vain yksinäistä verkkokauppaa, vaan paljon enemmän: kivijalkakauppojen yhteisön, joka samalla tukee ja hoitaa yrittäjän mainontaa, markkinointia, myyntiä ja laskutusta. Kivijalkakaupat, ja niiden ainutlaatuinen tarjonta tuodaan lähemmäksi kuluttajia, ja kuluttajia autetaan löytämään kivijalkakauppojen kiehtova maailma ja monipuolinen tarjonta – kätevästi netissä. Kuluttajille suunnattu kampanja on tarkoitus aloittaa jo huhtikuussa.

Kivijalkakauppiaille suunnattu Kivijalka.net verkkokaupan avauskampanja tarjoaa rajoitetun ajan liittymisen sekä verkkokauppapaikan maksutta, kauppias maksaa ainoastaan provision sisään tulevasta myynnistä. Kivijalka.netin tavoitteena on auttaa suomalaisia kivijalka- ja pienyrittäjiä säilyttämään liiketoimintansa aktiivisena ja elinvoimaisena korona-ajan yli, ja sen jälkeenkin.

Kivijalka.netin vetäjä Mia Nygård kertoo Kivijalka.net yhteisöstä:”Merkittävin etu yrittäjälle on mahdollisuus olla mukana Kivijalka.net verkkokaupassa, joka tulee olemaan merkittävä tekijä suomalaisessa verkkokauppabisneksessä. Tulevaisuudessa menestyäkseen verkkokauppa on edellytys muuttuneessa kilpailukentässä. Meidän tavoitteemme on, että koko Suomi säilyy elävänä ja elinvoimaisena. Tulevaisuudessa kivijalka.net tulee olemaan kuluttajille houkutteleva ostospaikka, ja paikka aidolle kivijalkaostos-elämykselle netissä. Kivijalkakauppiaille viesti on selkeä: Yhdessä olemme enemmän.’’


Asiantuntevaa osaamista, henkilökohtaista palvelua

Oman kivijalkakaupan lisääminen palveluun käy helposti ja nopeasti. Kivijalka.netin kivijalkakauppiailla on mahdollisuus hyötyä myös yhteistyökumppaneiden tarjoamista palveluista ja eduista. Kuluttajien suuntaan Kivijalka.net tarjoaa paikan, josta voi keskitetysti tutustua läpi Suomen kivijalkakauppoihin, ja tehdä ostoksia samalla kertaa erilaisista kivijalkakaupoista – muut verkkokauppojen tarjoajat eivät tällaista mahdollisuutta tarjoa. Kuluttaja saa käyttöönsä laajan tarjoaman tuotteita ja palveluita läpi eri tuoteryhmien, ja saa samalla tehdä ostoksensa tunnistettavan kivijalkakauppiaan kanssa.