Lahnajärvellä (Salo) toimiva  koko perheen huvittelukeskus Lahnis pyrkii jatkamaan toimintaansa normaalisti  tulevana kesänä, huolimatta Rantaravintola Lahnajärven sulkeutumisesta.  Rantaravintola Lahnajärvi ajatui taloudellisiin vaikeuksiin ja yrittäjänä tominut  Pia Landen lopetti toiminnan.  Ravintola on ollut myynnissä jo ainakin viime kesästä lähtien ja myös sille pyritään löytämään jatkajaa.

Lahnajärven entisen vesipuistoalueen on vuokrannut nykyään Tallinnassa asuva Marko Kähönen ja hänen yrityksensä.

Lahnis niminen,  koko perheen huvittelukeskus,  tarjoaa huvittelua koko perheelle kesäisin.  Alueella on mm. vesiliukumäkiä ja muita aktiviteettaja  rannekkeella käytettäväksi. Lisäksi viime keväänä alueelle avattiin täysin uudenlainen 9-ratainen miniature golfalue.  (Sen oli myös tarkoitus olla osa ravintola-asiakkaille tarjottavaa ohjelmaa. )                                                                                             Kähönen on käynyt mm. neuvotteluja OP pankin kanssa jatkamisen mahdollisuudesta.  Selvää vastausta ei ole kuitenkaan vielä saatu siitä kuka paikkaa tällä hetkellä todellisuudessa hallinnnoi ja kenen kanssa neuvotteluja voidaan jatkaa.  Mm. ranta-alueen sähkö tulee ravintolakiinteistöstä.   Kähösen yrityksellä on voimassa oleva vuokrasopimus alueesta.

Lahnis työllistää muutamia alueen nuoria kesäsin ja se on tunnettu etenkin vähän pienempien lasten  suosikkipaikkana.  Yrityksellä ja Kähösellä on ollut selkeä 5 vuoden kehittämissuunnitelma ranta-alueelle ja yrityksen kaikki ylimääräinen raha on ivestoitu alueen rakentamiseen ja kehittämiseen.  Kähönen toivookin, että myös ravintolatoiminta saa jatkoa mahdollisimman pikaisesti.  Ranta-alueen kausi käynnistyy yleensä viikkoa ennen  Juhannusta ja loppuu viimeistään koulujen alkamisen aikaan. Alueen kunnostustöihin on ryhdytty viimeistään toukokuun alussa.