Kuulostaako hieman yliampuvalta? Vai onko kuitenkin niin, että sitä myötä kun yhteiskuntamme mahdollistaa entistä vanhemmaksi elämisen, ja olettaa meidän pysyvän kotonamme mahdollisimman vanhoiksi, omat kotihissit ovat vain nurkan takana, jotta niistä tulisi aivan yhtälainen normi kuin kerrostalojen ja vanhusten asuntoloiden hissit ovat jo nyt?

CIBES LIFT GROUP tarjoaa räätälöityjä hissiratkaisuja sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön. Ne perustuvat toimivaksi todettuun modulaariseen konseptiin, jolla on minimaalinen vaikutus rakennuksen rakenteeseen.

CIBES C1 PURE on yrityksen uusin hissikonsepti, joka sisältää entistä suuremman valikoiman vaihtoehtoja – kaikki sen vuoksi, että hissi voidaan räätälöidä tarpeitasi vastaavaksi ja rakennuksen sisustaan sopivaksi. CIBES hissi tarjoaa täydellisen asuntohissiratkaisun, joka integroituu saumattomasti kotiisi ja lisää tyyliä, mukavuutta ja kiinteistön arvoa. Hissin puhtaat linjat ja moderni ilme sulautuvat jokaisen kodin sisustukseen. Laajan väri-, materiaali- ja korivalikoiman ansiosta C1 Pure sopii täydellisesti kaikkien julkisten rakennusten, liikekiinteistöjen ja yksityisasuntojen sisustukseen. Sekoita eri värejä ja materiaaleja luodaksesi todella ainutlaatuisen ilmeen tai keskity vain yhteen väriin yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi.

Cibes hissit mahtuvat pieneen tilaan ja ajaton skandinaavinen tyyli
sulautuu kaikenlaisiin arkkitehtuureihin ja sisustuksiin.

C1 Pure tarjoaa sinulle vapauden suunnitella unelmiesi hissin. Etsitkö inspiraatiota, jotta pääset alkuun? Silloin kannattaa jo olla yhteydessä toimittajaan ja kysyä mahdollisista toteutusratkaisuista.

Cibes on tuottanut hissejä Ruotsista käsin jo vuodesta 1947 ja niitä on toimitettu yli 50 maahan. 25 vuoden vähimmäiskäyttöikä ja A-energialuokka tekevät Cibes hisseistä markkinoiden kustannustehokkaimpia. ECO Silent -järjestelmä tekee hisseistä lähes äänettömiä ja parantaa myös niiden energiatehokkuutta huomattavasti muihin vastaaviin hisseihin verrattuna. ECO Silent säilyttää hiljaisuuden ja vähentää energiankulutustasi.

Tutustu kaikkiin suunnitteluvaihtoehtoihin ja mahdollisuuksiin lisää osoitteessa www.cibeslift.com/fi.

Kaikissa Cibes Liftin hisseissä on CE-merkintä ja ne ovat EU:n turvallisuus ja esteettömyysstandardien mukaisia.