Yrittäjäkuvassa yrittäjä Heidi Saario

Heidi Saarion luotsaama Tiliheseri Oy on palannut synnyinsijoilleen osoitteeseen Venteläntie 30 B 13.
– Monet vanhat asiakkaani ovatkin hymyillen todenneet meidän palanneen juurilleen. Sillä tältä paikalta aloitimme kahdeksan vuotta sitten ja vuosien varrella olemme ehtineet jo parissa muussakin toimistossa olla.
– Ennen yrittäjyyttä ehdin työskennellä Luksiassa kirjanpitäjänä 11 vuotta ennen kuin vuonna 2010 laitoin oman tilitoimiston pystyyn.
– Suhtaudun yrittäjyyteen siten, että ensisijaisesti hoidetaan asiakkaiden taloushallinto ja muut toimeksiantomme kuntoon. Se saattaa välillä vaatia pitkää päivää, mutta siitä lähdetään, aloittaa itse yrittäjä kertomaan.
– Toisaalta taas näin yrittäjänä voin itse valita normipäivänä teenkö töitä aamulla, päivällä vai illalla. Se onkin yrittämisen yksi tärkeimmistä asioista, oman aikataulunsa hallinta.
– Yrittäminen on hauskaa, enhän sitä muuten jatkaisin. Ja asiakkaiden vuoksihan tätä myös tehdään. Iso kiitos kuuluu myös työntekijöilleni Merjalle ja Merville. He hoitavat työnsä aivan kuin olisivat itsekin yrittäjiä, kiittelee Heidi.
– Itse yritys kasvaa, jos on kasvaakseen. En pelkää kasvua, mutta en myöskään varsinaisesti sitä hae. Jokainen uusi asiakasmahdollisuus katsotaan läpi omien resurssien ja osaamisten kautta ja jos lisähenkilöitä joskus tarvitaan, katsotaan sitä sen mukaisesti.
– Meillä yrittäjä saa palvelut kokonaisvaltaisesti ja mahdollisimman pitkälti myös sähköisesti. Teemme paljon töitä NetBaron ohjelmiston kanssa.
– Taloushallinnon lisäksi teemme asiakkaille myös toimistotöitä ja vuosiasiakkaiden lisäksi otamme välillä myös projektiluonteisia töitä.
– Suosittelen yrittämistä myös nuorille, mutta tietyllä varauksella. Yrittäminen vaatii rohkeutta ja paljon työtä.
– Yrittämiseen liittyy niin hyviä kuin huonoja puolia, ja ne huomasin itse jo nuorena – isäni on yrittäjä. Mutta se ei estänyt minua lähtemästä yrittäjäksi, tiesinpähän paremmin mihin ryhdyn

Uudet yritykset myös
Tiliheseristä

– Yksi palvelu, jossa olemme saaneet paljon kokemusta ja jonka osaamme, on uuden ravintolan avaaminen. Jos uuden yrityksen aloittaminen on yksinkertaista, niin ravintolassa on hieman enemmän paperitöitä, mutta meiltä tämän kaiken saa kokonaispakettina.
Tiliheseri Oy on tilitoimisto, jonka liikeideana on tarjota kirjanpito- ja toimistopalveluita pienyrittäjille ja yhdistyksille ammattitaidolla. Tilitoimiston tärkeimmät painopisteet ovat luotettava ja neuvoa-antavapalvelu, toimeksiannot hoidetaan täsmällisesti ja panostaen hyvään asiakaspalveluun.

Tiliheseri Oy
Venteläntie 30 B 13
08500 Lohja
info@tiliheseri.fi
www.tiliheseri.fi