Finance Link painottaa, että jokainen yritys on oma ainutlaatuinen menestystarinansa ja siten tärkeä osa suomalaisen hyvinvoinnin perustaa.

Laskurahoituksen edelläkävijänä ja suomalaisyritysten kasvun kumppanina jo lähes 20 vuotta toimineen rahoitusyhtiö Finance Linkin tänään julkistettu missio ja yrityksen olemassaolon tarkoitus on Rahoitusta suomalaisille menestystarinoille. Julkistuksen yhteydessä näkyvästi talousmediassa lanseerattava missio esiintyy jatkossa monin eri tavoin osana Finance Linkin markkinointiviestintää.

Finance Link toteutti keväällä haastattelututkimuksen määritelläkseen keskeiset vahvuutensa ja kiteyttääkseen niiden pohjalta yrityksen toiminnan tarkoituksen. Miltei kaksi vuosikymmentä kattavan työn merkitys suomalaisyritysten joustavana rahoituskumppanina ja kasvun mahdollistajana kirkastui lopulta nyt julkistetuksi missioksi. ”Haluamme painottaa erityisesti sitä, että jokainen suomalaisyritys on oma ainutlaatuinen menestystarinansa”, Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström kertoo. ”Usein päähuomio kohdistuu suuriin maailmanlaajuisesti menestyneisiin yrityksiin, eivätkä monet vakaalla pohjalla toimivat ja lukuisia työntekijöitä toiminnallaan työllistävät yrittäjät niiden rinnalla välttämättä koe oman yrityksensä tarinaa menestykseksi. Kuitenkin koko Suomen taloudelle elintärkeä kasvu ja uudet työpaikat syntyvät nimenomaan pk-sektorilla. Maassamme on tuhansittain pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joiden menestystarinat ovat koko Suomen hyvinvoinnin perusta”, hän muistuttaa.

”Jokaisella yrityksellä on omat haastavat hetkensä jolloin ne tarvitsevat auttavaa kättä pystyäkseen jatkamaan menestystarinaansa. Kassassa ei aina välttämättä ole haluttua virtaa tai yritys hakee kasvua, mutta siltä puuttuu tarvittavaa investointikykyä. Finance Link tarjoaa tällaisille yrityksille nopeaa apua laskurahoituksen muodossa – olemme siis olemassa näitä suomalaisia menestystarinoita varten”, toimitusjohtaja Malmström toteaa. Kirkastettu missio sopii luontevasti myös Finance Linkin omaan lähihistoriaan. Ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä rahoitusyhtiö on itsekin kasvuyritys, joka on viime vuosien aikana kasvattanut voimakkaasti liiketoimintaansa. ”Tunnemme kasvuyritysten tarpeet erityisen hyvin, sillä olemme itsekin kasvuyritys”, Malmström tiivistää.

Finance Link Oy
 on laskurahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö, joka on palvellut suomalaisyrityksiä jo lähes 20 vuoden ajan. Finance Link tarjoaa yrityksille käyttöpääomarahoitusta laskujen myynnin kautta kantaen luottotappioriskin ostetuista saatavista. Kokonaisuuteen sisältyy myös laskujenkäsittely- ja myyntireskontranhoitopalvelu. Vuonna 2017 Finance Link käsitteli lähes 70 000 laskua, joiden kokonaisarvo oli noin 350 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa: www.financelink.fi.